24(SEZON FİNALİ)

7.1K 170 27
                                    

1 AY SONRA~

"Alçınız çıktı ama lütfen bacağınıza karşı dikkatli davranın. Bir kaç gün üstünde basmanız zor olacaktır ama zamanla alışırsınız. Tekrar geçmiş olsun." dedi doktor. Gülümseyerek ona baktım ve kafamı salladım.

"Teşekkürler doktor." dedim. Zayn hemen yanıma gelip kalkmama yardım etti. Koluna dayanarak yürürken son kez doktora gülümsedim ve Zayn'a baktım.

"Sana sahip olduğum için çok şanslıyım." dediğimde şaşkınlıkla bana baktı. Sonra da elini kaldırıp hafifçe kafama dokundu.

"Napıyosun?" dedim elini iterken.

"Kafana bir şey oldu sanırım. Sen böyle şeyler söylemezdin pek ama." dediğinde gözlerimi devirdim ve yürümesi için kolumla çekiştirdim. Gülerek yine yürümeye başladı. Sonunda arabaya varınca neredeyse kucağına alarak beni koltuğa yerleştirdi.

Kendi tarafına geçtiğinde ona döndüm.

"Bebekmişim gibi davranmaktan vazgeç." dediğimde gözlerini devirdi.

"Zaten bebek olduğun için olmasın?" dediğinde kafasına bir tane geçirdim. Acıyla inleyerek eliyle ovuşturdu.(burayı ilk yazarken ovuşturdu yerine oluşturdu yazıp neyi oluşturdu amk diye güldüğüm gerçeği>>>>>) 

"Elin çok ağırmış." dedi arabayı sonunda çalıştırdığında. Bir tane geçirdiğimde eliyle fermuar işareti yaptı. Gülmemek için kafamı cama doğru çevirip eve gelmemizi bekledim.

Eveet eveeet sonunda Londra'dayız. Okuluma verdiğim ara hala devam ediyor ve ben sevgilimle sakin bir zaman geçirmeye karar verdim. Mutluyum anlayacağınız.

"Bu akşam bizim çocuklarla bara gitmeye karar verdik." dedi eve geldiğimizde. Onayladım ama içimden neden bensiz bara gitmek istediğini çözmek istiyordum.

"Merak ettiysen bu erkekler gecesi olacak. Hiçbirimizin kız arkadaşı gelmiyor. Anlarsın ki bu yüzden seni çağırmıyorum." dediğinde sadece tamam dedim. Sonra da alındığımı sanmasın diye dudaklarına küçük bir öpücük kondurdum.

"Hadi içeri geç artık." dedi arabayı kilitlerken. Ayağım yüzünden yavaş adımlar yürüye yürüye kapıya kadar geldim. Sonunda kapıya vardığımda Zayn iki büyük adımda yanıma gelmişti. Anahtarı çıkarıp ona uzattım. Açtıktan sonra ben ne olduğumu anlayamadan beni kucağına aldırıp içeri soktu.

"Heeey!" diye çığlık attığımda güldü.

"İçeri de aynı yavaşlıkla girersen bu geceye kadar kapıda kalırsın diye düşündüm." dediğinde sinir oldum.

"Hatırlarsan bacağım yeni alçıdan çıktı ve acaba bacağım kim yüzünden alçıdaydı?" dediğimde anında yüzü düştü.

"Senden özür dilemiştim." dedi koltuğa bırakarak. Arkasına dönüp gidecekken sinirle kafama vurdum. Ne kadar salak bir insanım ben ya? 

"Zayn lütfen dur. Özür dilerim öyle demek istemedim." dedim ama beni umursamadan yukarıya çıktı. Sıkıntıyla ofladım ve geri yaslandım. Sonra da sıkılarak televizyona uzandım. Magazin programlarından birini açarak kafamı yastığa koydum. Uyumadan önce son hatırladığım Brad Pitt'in gösterildiğiydi.

*

"Jess ben çıkıyorum." diye bir ses işitince hafifçe gözlerimi açtım. Zayn üstünde kısa Guns N Roses   tişörtü ve altındaki kot pantalonla her zaman olduğu gibiydi.

"Nereye gidiyorsun?" dedim uyku mahmurluğuyla.

"Oğlanlarla buluşmam gerekiyordu ya hani?" dediğinde hatırlayarak kafamı salladım. Bana hafifçe gülümsedikten sonra eğilip öptü ve sonra da ceketini alarak çıktı. Yattığım yerden yavaşça kalkarak gerindim. Acıktığımı fark edince yine küçük adımlarla mutfağa gittim.

Kendime bir tost hazırladıktan sonra kolayla birlikte onları yedim. Sonra da onları toplayarak yukarı çıktım. Odaya girip telefonumu alacaktım ki yatakta benim olmayan başka bir telefonu fark ettim. Merakla yaklaşıp baktığımda Zayn'ın telefonunu evde unuttuğunu anlamış oldum.

Elime alıp baktığımda gelen mesajla titredi. Ne kadar bakmamak için kendimi zorlasam da dayanamayarak açtım. Mesaj Harry'den geliyordu ve aynen şöyleydi;

"Kızlar hazır unutma striptiz barına gidiyoruz. 

-Hazza"

Telefonu elimden atarken aynı anda hemen ceketimi elime aldım. İki telefonu da cebime attıktan sonra acele ile aşağı inerek anahtarları da alıp Zayn'ın arabasına yürüdüm. Bacağım ağrısa bile umrumda değildi. Bu yüzden aldırmadan hemen atlayıp Londra'da rövanşta olan tek striptiz barına sürdüm.

Nerden biliyorsun diye sormayın. En yakın arkadaşlarınız erkek olunca böyle oluyor. Sonunda bara geldiğimde hemen bir yere park edilerek hızla bara girdim. Kapıdaki güvenliğin garip bakışlarını üzerimde hissetsem de aldırmadan içeri göz atmaya başladım.

Sonunda gözüme Harry'i kestirdim. Sinirle soluyarak ona yöneldiğimde o bir kızın uygun olmayan yerlerini okşayarak öpmeye başlamıştı. Midemin bulanmasını umursamayarak kızı ittirip Harry'e baktım.

"Zayn nerde?!" diye bağırdığımda korkuyla yeşil gözleri irileşti.

"Sen bizi nerden buldun ya?" dediğinde omuzlarından tutup silktim.

"Nerde dedim?" dediğimde eliyle arka tarafı gösterdi. Onu ittirdikten sonra Zayn'ı bir kızla yakalamamak için dua ederek o tarafa doğru yürümeye başladım. Koridora girdiğimde hayal kırıklığıyla titreyen dudaklarımı birbirine bastırdım.

Zayn hepinizin tahmin edebileceği gibi bir kızın göğüslerini yemekle meşguldü. Dikkatini çekebilmek için hafifçe boğazımı temizledim. Yavaşça kafasını kaldırıp bana baktı ve beni görünce anında kızı ittirdi.

"Jess..." diyecekken elimi kaldırıp onu susturdum.

"Bende sana bu sabah seni hak etmek için ne yaptım diyordum değil mi? Gerçekten çok kötü şeyler yapmış olmalıyım değil mi?" dedim ve cebimdeki telefonunu çıkararak tam kafasına attım.

"Senden nefret ediyorum. İyi ki telefonunu evde unuttun. Yoksa ben evde oturarak kaçırılmamı yüzüne vurduğum için pişmanlıktan kahrolarak geçirecektim. Oysa ki sen bir gram vicdan acısı hissetmeden gelip başkalarının memelerini sömürmekteymişsin." yüzümdeki alaycı gülümsemeyle yavaşça ona yürüdüm.

"Senden nefret ediyorum." dediğimde konuşabilmek için ağzını açtı. Ama bağırışımla susmak zorunda kaldı.

"Ve şu andan itibaren kaçacak delik arasan çok iyi olur Zayn. Çünkü elime geçtiğinde,yaşamak için yalvarıyor olacaksın." dedim ve saçlarımı yüzüne vurdurarak arkama döndüm. Çocukların hepsinin bize şaşkınlıkla baktıklarını görünce alayla gülümseyerek onları ittirdim ve geçip gittim.

Zayn'ın arabasının yanına geldiğimde yerden bir avuç dolusu taş alarak hepsini camlara fırlattım. Topuklu ayakkabılarımla da tekmeleyerek arabanın haşat hale gelmesini sağladım. Rahatlamış bir ifadeyle arkama tekrar dönerek gelen bir taksiye atladım ve nereye gideceğimi bilemeden öylece oturdum.

Yine ihaneti bulmuştum. Yine...

Şimdi sezon finali mi diyosunuzdur şöyle açıklayım. Sezon finali en fazla 1 hafta sürecek ama bu sürede hiç yeni bölüm gelmeyecek çünkü yurt dışına çıkıyorum. Ayrıldılar fark ettiyseniz sizi de merakla bıraktım. Umarım bölümü beğenmişsinizdir okuduğunuz için teşekkürler,öpücükleeeer :*

I Knew You Were TroubleWhere stories live. Discover now