2. Sezon ^Mr. Trouble^ Bölüm 32

5.8K 129 32
                                    

Şimdi öncelikle,sizi özledim. Ciddi ciddi 1 hafta yazmadım ama özledim. Özellikle Zayn ve Jessica'yı. Her neyse lafı kısa kesiyor ve sizi yeni sezonumuzu okumanız için yalnız bırakıyoruuum :D

"Jessica. Hadi bebeğim kalk artık." diyen annemi duymazdan gelerek uçuruma bakmaya devam ettim. Polisler iplere bağladıkları Martin'in cesedini yavaşça yukarıya çekerken ben hala onun sudan çıkıp gelmesini beklercesine bakıyordum.

"Jessica Zayn yok. Hadi kalk." diyen sese döndüğümde kızaran gözlerle bana bakan Harry'i gördüm. O da benim gibi onu en son görenlerdendi.

"Onun ölmediğini biliyorsun. Biliyorsun değil mi?" dedim umutla. İnanması gerekiyordu. Zayn'ın ölmediğine inanması gerekiyordu.

"Jessica polisler hiçbir yerde bulamadılar. Ben neye inanmam gerektiğini bilmiyorum." dediğinde hayal kırıklığıyla önüme döndüm. Ölmediğini biliyordum. Onların düşüşlerini gördüm. Martin'in cesedinin yukarıya çıkışını. Ama Zayn'a dair en ufak bir şey çıkmadı.

Bazen hayal mi gördüm diye düşünüyorum. Ama yanımda duran annem her şeyin gerçek olduğunun bir kanıtıydı. Birisi beni kucaklayınca çığlık atarak o kişiye baktım. Liam çığlıklarıma aldırmadan beni kucaklamış götürüyordu.

"Bırak! O çıktığında orada olmak zorundayım!" diye çığlık atıp ağlarken gözünden bir yaş aktığını gördüm.

"Liam. Yalvarırım bırak." dedim hıçkırıklarım arasında.

"Eğer yaşıyorsa eve gelebilir Jess. Hadi lütfen." diyerek beni arabaya oturttu. Kemerimi de kendisi bağlayarak yanıma geçti. Akan yaşları silerek arabayı çalıştırdığında kafamı cama yaslayarak son kez oraya baktım.

****

Kokuşmuş. Evet beni anlatan kelime tam da bu. Hem içim,hem de dışım kokuşmuş haldeyim. İçim de kopan fırtınalar dinmiş ancak geriye dağılmış bir insan bırakmıştı. Ondan gelecek haberi tam 17 gündür bekliyordum. Ve hala ne yaşıyor,ne de ölü anlamında bir haber gelmemişti.

Cesedini bulamamışlardı,bu bir umut değil miydi? Ama herkes 48 saati geçtikten sonra ümidi kesmemi söylüyorlardı. Acaba onlar hiç canlarından çok sevdikleri birini,gözlerinin önünde kaybetmişler miydi? Hayır.

İçimdeki pislik dışında dışım cidden pisti. 17 gündür duş almamış birisi nasıl oluyorsa,işte ben de aynen öyleydim.

Kapımın tıklatıldığını duysam da hareket etmedim. Onun yatağında oturmaya devam ettim. Kapı açılıp içeri Niall girince yine tepkisiz durdum. Her zaman yaptığı gibi yemek tepsisini önüme koydu.

"Yemek yemelisin Jessica." dediğinde sadece gözlerinin içine bakıp sonra kafamı tekrar çevirdim. Derin bir nefes aldığını duydum. Kalkıp kapıya yürüdüğünde çıkacağını sanarak rahat bir nefes almıştım ki sinirle bana döndü.

"Ne var biliyor musun Jessica? Onu kaybeden sadece sen değilsin! Onu biz de kaybettik. Senin sevgilin olduğu kadar bizim de kardeşimizdi! Her bulunmadığı gün nasıl ölüyoruz haberin var mı? Hayır yok! Çünkü kendi acına o kadar odaklandın ki etrafındaki insanların neler çektiğini görmüyorsun! Sence senin böyle olmanı mı isterdi?" diye bağırdı. Bu sırada odaya çocuklar gelmişti. Louis Niall'ı kolundan tutup sakinleştirmeye çalıştığında Niall kolunu çekerek kurtuldu.

"Ona baksana! Haline bak!" diye bağırarak beni gösterdi. Ağlamamak için kendimi zor tutarken ben bile neremden çıktığını anlayamadığım bir sesle bağırdım.

"O sizin gözünüzün önünde ölmedi! Benim yüzümden! Benim önümde öldü! Onu ben kaybettim!" dediğimde Liam anlayışlı bir ifadeyle gelip yatağa oturdu.

"Anlat bize Jessica. Zayn'ın nasıl bir belanın içinde olduğunu." dediğinde hafifçe gülümsedim.

"O belanın ta kendisiydi." diyerek her şeyi anlatmaya başladım. Yaşadığımız şeyleri duyduklarında neredeyse dillerini yutacak hale gelmişlerdi. Bitirdiğimde Harry konuşabildi.

"Ve biz bunların hiçbirinin farkında değildik." dediğinde diğerleri de deriiin bir nefes çekerek kafalarını salladılar.

"Hayranlara Zayn'ın gözükmeme sebebini açıklamalıyız." dedi Louis.

"Duymadılar mı?" dediğimde kafasını salladı.

"Polislere söylemiştik." dediğinde kafamı salladım. Önüme düşen saçları çekmek için elimi saçlarıma attığımda bildiğiniz elime vıcık vıcık bir yağ geldi. Yüzümü buruşturarak elimi çektim ve hemen kalktım. Zayn'ın dolabına giderek tişörtlerinden ve eşofmanlarından birini alarak banyoya yürüdüm.

"Ben yıkanmaya gidiyorum." dediğimde hepsinden onay dolu mırıltılar yükseldi.

Sensiz hayatımız hep böyle işte Zaynie. Artık gelmeye ne dersin?

****

2 AY SONRA~

"Hayranlardan daha ne kadar saklarız bilmiyorum. Cesedi hala bulamadılar." diyerek şişmiş gözlerle bana bakan Niall'a döndüm.

"O ölmedi." dedim sakin bir sesle.

"Jess ölmemiş olsa gelirdi. Üstünden tam 2 ay geçti. O zaman nerde bu çocuk?" dedi ısrarla. Tanrım. Lütfen.

"O ölmedi kahrolası! Gözlerimle gördüm. O suyun içinden çıkmadı. Ne cesedi ne de kendisi. Bu her zaman bir umut olduğu anlamına gelir!" diye bağırdığımda herkes sustu. Bana durmadan deli gibi bakmalarından sıkılmıştım. Kim sevgilisi öldükten sonra normal kalabilirdi ki?

"Jessica hadi gel dışarı çıkalım." diyen Liam'a baktım. Elini uzatmış öylece bekliyordu. Kafamı olumsuz anlamında sallayarak kalktım ve yukarıdaki odama çıktım. Artık çocukların ortak evlerinde,onun odasında kalıyordum.

O dönene kadar kokusundan uzak kalmak istemiyordum ve odanın her yeri hala o kokuyordu.

Odaya girip bilgisayarı açtım. Sonra da yatağa uzanarak Youtube'a girdim. Best Song Ever'ın videosunu açıp ağlamaya başlayınca dayanamayarak bilgisayarı bir kenara attım. Onu çok özlüyordum ve her gün,benim de umutlarım azalıyordu.

Ağlama krizinden çıktığım sırada telefonum Zayn'ın benim için kendi sesini kullanarak yaptığı melodi yükseldi. Yavaş hareketlerle uzanıp açtım.

"Efendim?" dediğimde karşı taraftan sadece bir nefes sesi geldi.

"Alo? Orda biri var mı?" dediğimde karşıdaki kişinin küçük bir ses çıkardığını duydum. Sonra ise telefon hemen kapandı.

Elimdeki telefona bakakalmıştım. Çünkü o ses benim Zayn'a aldığım minik ayıcığı sıktığında çıkan sesti.

Şimdi öncelikle cancağızlarım. Sizden küçücük bir iyilik istiyorum.(video değil ama yapsanız o da olur hani AD:A)

Zayn'ın nasıl geri dönmesini istediğinizi yorumlara yazıyosunuz,ben de en beğendiğimi seçerek uyarlıyorum ve böylece istediğiniz şekilde geliyor. Ama şunu belirtmek isterim kiiii nasıl ölmediğini değil,Jessica'yla nasıl karşı karşıya geldiklerini. Yaparsanız çok mutlu olurum öpücükleeer :D

I Knew You Were TroubleHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin