2. Sezon ^Mr. Trouble^ Bölüm 35

6K 164 25
                                    

Öncelikleeeeeeeeee 2. sezonun çok uzun olmayacağını şimdiden duyurayım dedim. 30 bölüm daha çıkmaz anlayacağınız. En fazla 50 ye kadar gider diye düşünüyorum. Ayrıca önceki bölümde yorum sayısı 16 da kaldı ve çok kızdım. Aklıma çok iyi bi bölüm gelip elimde patlamasın diye yazıyorum yani. Bu bölümde eğer istediğim yorum sayısı olmazsa yeni bölümü uzuncaa bi zaman göremezsiniz.Hadi size iyi okumalar :D

He unutmadan Multimedia'daki şarkı 

Birisi 10 yıl önce çıkıp bana hayatında geçireceğin en güzel dakikalarının bir yatakta yatarak Zayn Malik'i izlemek olacağını söylese,ilk olarak Zayn Malik'in kim olduğunu ve neden basit bir yatakta sadece onunla yatarak mutlu olduğumu sorardım. Sonra da 9 yaşındaki bir çocuk gibi buna gülerdim.

Ama şu anda anlıyorum ki gerçekten,onu uyurken izlemek kadar güzel bir an yok. 2 ay boyunca onun hakkında ölmüş gibi konuştuktan sonra şimdi yanımda yatıyor olması,Tanrı'ya şükretmek için bir iyi neden daha.

"Beni izlemeyi ne zaman bırakacaksın?" dediğinde kıkırdadım. Aşık olduğum kirpiklerini kırpıştırarak açtı ve ela gözlerini benimkilere dikti. Sonra da elini belimden çekerek hafifçe yanağımı sevdi.

"Seni nasıl özlediğimi biliyor musun?" dediğinde bunun cevap almak için sorulmayan bir soru olduğunu anlamıştım.

Gülümsemekle yetinirken o beni hızlıca kendisine çekti. Kafamı boynuna yakınlaştırıp sonunda tanıdık gelen kokusunu derin bir nefesle içime çektim. Kıkırdadığını duysam da kısa süre sonra o da aynısını yaptı.

"Hafızan geri geldiğinde ne yaptın?" dedim geri çekildiğimde. İlk önce düşündü sonra da tekrar gözlerime baktı.

"İlk başta şoka girdim. Yani nerde olduğumu,neden orada olduğumu kavrayamadım. Sonra her şey yerli yerine oturduğunda hemen size ulaşma isteği her tarafımı sardı. Evden nasıl kaçıp kurtulsam diye düşünmeye başladım. Bana attıkları yalanlardan dolayı onlara kızdım. Sonra ise hemen geldim işte." dediğinde derin bir nefes alarak yatakta doğruldum.

"Ne oldu?" diyerek o da doğrulduğunda gülümsedim.

"Hafızan ne kadar yerinde görelim bakalım.Her doğru cevap için bir öpücük" dediğimde o da gülümsedi ve ellerimi tutarak karşıma yerleşti. Düşündükten sonra gülerek ona baktım.

"İlk tanıştığımızda üstümde ne vardı ve nerdeydik?" dediğimde sanki çok kolay bir şey söylemişim gibi omuzlarını silkti.

"Üstünde arkası uzun önü kısa beyaz askılı bir tişört vardı üstünde 'Bad Girl' yazıyordu altında ise kot şort vardı. Ayağında ise pembe Vanslar vardı. Ayrıca bizim konserimizin çıkışında çarpışınca tanışmıştık." dedi. Nefessiz sıraladığı için ağzım açık kalmıştı.

Gerçekten hepsini hatırlıyordu ve ben açıkçası onun üstündekileri hatırlamıyordum. Sadece uzaylı gibi görünmesini sağlayan bir kapşonlu giydiği gerçeği belirgindi.

"Tamam başka bir soru daha." dediğimde gülerek onayladı. Beni kendisine doğru çektiğinde şaşırarak kaşlarımı çattım. Bu halime kıkırdayarak ensemden tuttu.

"Unuttun mu her doğru cevaba karşılık bir öpücük." dediğinde bu sefer ben güldüm. Tam bir şey söyleyecektim ki hızla kendisine çekerek dudaklarımızı birleştirdi. Nefesim kesilmeden geri çekildiğimde gözlerimin içine baka baka dudaklarını yaladı.

Tamam Jessica sakin olman gerekiyor.

"Tamam diğer soru." dedim nefes almaya çalışarak. Üzerimde yarattığı etki yüzünden dalga geçer gibi sırıttı ve sormamı bekledi. Sonunda aklıma gelen soruyla ona döndüm.

"Tamam doğum lekem nerde?" dediğimde bunu bilerek sorduğumu anlamıştı. Suratında çapkınca bir gülümseme belirirken elini bacağıma koydu. Parmaklarıyla yukarıya doğru çıkarken nefesimin yeniden kesildiğini hissettim.

Yüzündeki gülümsemeyi silmeden kasığımın biraz üstüne dokundu.

"Tam burada. Çileğe benzeyen bir şekli var. Ondan nefret ettiğin için üstünde dövme yaparak kapattırmayı bile düşündün." dediğinde sonunda nefes almayı hatırlayarak iç çektim. Bunu sonradan fark ettiğimde oldukça geç kalmıştım.

Benim halime gülerken hafifçe üstüme geldi. Yatağa yatmamı sağladıktan sonra tam olarak üstüme çıktı. Gözlerimden dudaklarıma kayan bakışlarıyla derin nefesler alarak nefessiz kalma tehlikesini ortadan kaldırdım.

Sonunda eğilip tekrar öptüğünde boğazımdan istemsizce bir inleme kaçtı. Buna gülümsediğini gerilen dudaklarından anlayınca kafasına hafifçe vurdum. Ağzımın içine doğru gülünce dayanamayarak bende güldüm. Sonunda geri çekildiğinde elimi karnıma koyarak gülmeye başladım. Sonunda susmayı başardığımda Zayn'a baktım.

O ise çoktan susmuş ciddi bir şekilde beni izliyordu.

"Ne?" diye sorduğumda uzanarak hafifçe yanağımı sevdi. Gülerek ona doğru yuvarlanıp kollarının arasına girdiğimde saçlarımı öptü.

"Seni çok seviyorum Jessica." dediğinde bende kafamı kaldırıp ona baktım. Aşırı derecede duygulu gözüktüğünü fark ettiğimde kaşlarımı çattım. Eliyle kaşlarımın ortasına dokunarak düzeltti.

"Kaşlarını çatma." dediğinde gülümsedim.

"Sorun ne?" dediğimde derin bir nefes vererek omuzlarını silkti. Sonra da umursamaz gülüşünü takındı.

"Bir şey yok. Sadece bana söz vermeni istiyorum. Ne olursa olsun asla ama asla beni dinlemeden benden uzaklaşma tamam mı? Beni dinlemeden benim için asla bir karar verme." dediğinde anlamasam da kafamı sallamakla yetindim.

Bunun altından yine huzurumuzu kaçıracak bir şeyin çıkacağını bilsem de şu anı değerlendirmek için aldırmadan tekrar kollarımı beline doladım. Sigara ve nane kokusunu içime çekerken onun da aynı şeyi yaptığını hissettim.

Kafamı kolunun üzerine daha çok yasladıktan sonra gözlerimi kapayarak sevgilimin kollarında uykuya daldım...

Kısa demeyin ne kadar yorum o kadar uzun bölüm yaniiii. Neyse okuduğunuz için teşekkürler :D He ayrıcaaa okunma sayımız günden güne artıyor ve şu anda neredeyse 55 bine geldik. Destekleriniz ve okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Sizi çok seviyorum :D

I Knew You Were TroubleWhere stories live. Discover now