Final(Sezon) "And I hate endings"

6.3K 159 45
                                    

Şşşşş küfür yok. Lütfen. Şimdi şey. Ben yeni sezon için konu bulmak için tabi ki ara yapıcam. 15 güncük belki daha az bekledikten sonra Mr. Trouble başlıklı 2. sezonumuzla bomba gibi geri dönücez. Yani şey iyi okumalar. Ayrıca belirttiğim yerden itibaren multimedia daki şarkıyı dinlerseniz mutlu oluruuum :D

Normal olmaya çalışıyoruz. Cidden çalışıyoruz. Bütün yaşadığımız olayları arkamızda bırakmaya çalışıyoruz. Ama inanın olmuyor. Mesela hayatımda gitmediğim barlara Zayn ile birlikte gittiğimde tanımadığım insanlar Zayn'ın önüne resmen kırmızı halı serecek hale geliyorlar.

Bana yenge diyorlar. Düşünebiliyor musunuz ya da şöyle diyeyim. Hayal edebiliyor musunuz?

Anlaşılan Zayn ve benim ünüm bütün ara sokaklara yayılmış çünkü cidden bilmeyen yok. Orda takılan tiplerin pek Facebook'da takıldıklarını da iddia edemeyeceğim ama o zaman nasıl benim o meşhur(!) kız olduğumu biliyorlar?

Şehir efsanesi Jessica. Acıların kızı. Cık. Olmadı bu. Aaaah her neyse. Tamam ben saçma düşüncelerimi bir kenara atarak tam şu ana dönüyorum. Bütün grup üyelerinin Itunes'a öfkelerini kustukları dakikaya.

"Zayn sakin olsan biraz." diyerek kolundan tuttuğumda ise her zamankinden daha beter 'çeneni kapa' ifadesini aldım. Tamam korkup yerime siniyorum. Sustum.

"Yani adamlar sözde bir gizlilik hatası yüzünden daha yayınlanmasına 2 gün olan şarkıyı satıyorlar. Tabi kız da haklı olarak yayınlıyo şarkıyı." diye bağırdığında Harry ordan atladı.

"Aslında ilk yayınlayan BoyDirectioner'miş." dediğinde o bakışların bin katı Harry'e döndü. Çocuk kıvırcık saçlarının arkasına resmen saklanarak odadan çıktı.

"Zayn bence şarkı çok güzel. Hem hayranlar da beğenmişler ve..." derken elleri belinde,Supernatural'daki şeytanlara taş çıkaracak şekilde bana döndü.

"Dinledin mi?" dediğinde irileşen gözlerimle ona baktım. Sinirlenmemeye çalıştığını görüyordum. Ama şey pek başarılı değildi.

"Dinledin mi şu lanet olası şarkıyı?" diye bağırdığında olduğum yerde sıçradım. Gözlerimi kapayarak sakinleşmeye çalışsam da ,hey Zayn Malik benim sevgilim. Sinirlerimi elimde tutamıyorum.

"Ya sen mal mısın? Teminden beri bu odadaki bütün insanlar sadece seni sakinleştirmeye çalışıyorlar! Sadece senin şarkın değil bu farkındasın değil mi? Çocuklar da söylüyorlar. Ama nedense burda ergen psikolojisiyle herkese saldıran sensin. Git ve kendi kafesinde bağır Zayn." dedikten sonra şaşkın bakışlara aldırmadan çantamı da alarak kalktım.

"Jessica özür.." diye başlarken sadece elimi kaldırarak onu susturdum ve hızlıca çıktım. Cidden. Son zamanlarda ki öfkesinin nedenini anlayabilmiş değildim. Tamam Martin'in bize bir şey yapabilecek olmasından endişelendiği çok açık ama neden etrafında ki insanlara nefretini kusuyor ki?

Titreyen telefonumu çıkarıp isime baktım. Gizlenmiş numaraya gördüğümde kaşlarımı çatarak açtım.

"Efendim?" dediğinde karşı taraftan tanıdık bir ses yükseldi.

"Jessica yardım et!"

Anne? Annem. Benim annem. Anneme ne oluyordu? Arayan kimdi? Anneme ne yapmıştı?

"Annene daha hiçbir şey yapmadım. Ama eğer dediğim yere gelmezsen onun uçurumdan uçuş videosunu izlersin."

Martin.

"Onun tek bir kılına dokunursan ilk o salak erkekliğini sonra da kendini uçarken görürsün." diye tısladım telefona. O ise tehditimi duymazdan gelerek güldü.

I Knew You Were TroubleHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin