30

6K 138 10
                                    

Selamlaar. Moralim hala bok gibi ama sizi bekletmek istemediğim için yazıyorum. Multimedia'ya koyduğum şarkıyı dinlemenizi tavsiye ediyorum,olur da koyamazsam Ricky Luna'nın remixlediği Dance Without You'yu açıp dinlemenizi tavsiye ederim. İyi okumalar

Tamam. Acil bir durum vardı ve benim tek yaptığım Zayn'ın suratına tren geçmesini bekler gibi bakmaktı. Birisinin beni sarstığını hissedince düşünce dünyamdan uzaklaşarak Zayn'ın gözlerine baktım.

"Jess uyan!" diye bağırınca sonunda beynimin kontrolünü tekrar elime alabildim.

"Planım şu. Ben Martin'i evden kaçırırken sende polisleri oyalayacaksın. Tamam mı?" dediğinde hemen kafamı salladım. Koşarak yanımdan geçti ve bodruma indi. Aşağıdan sesli konuşmaları duydum. Zayn Martin'i tehdit ediyordu.

Tam bu sırada kapı çaldı. Terlemekle meşgul olan ellerimi pantalonuma silerek derin bir nefes aldım ve kapıya yürüdüm.

"Aç kapıyı.polis!" diye bir adam sesi duyunca gözlerimi devirmeden edemedim.

"Geldim." diyerek kapıyı açtığımda 30-35 yaşlarında bir polis bana bakıyordu.

"Evinizi arayacağız." dediğinde kapıya yaslanarak bir elimi belime koydum.

"Arama izninizi görebilir miyim?" dediğimde şaşırarak kaşlarını çattı. Sonra arkasında ki oğlana bir şeyler söyledi. Umarım Zayn'a istediği kadar zaman yaratabilmişimdir.

Adam bana bir kağıt uzatınca hemen uzandım ve klasik şeyleri okumaya başladım. Mahkeme kararını tekrar uzatırken kapıyı açarak içeriye doğru elimi uzattım.

"Buyrun." dediğimde bana uzaylı görmüş gibi bakarak içeri geçtiler. Yaklaşık 7 polis her yeri didik didik ararken bir tanesi bodruma indi. Elimi yavaşça göğsüme götürerek Zayn'ın geçen gün aldığı melek dövmesini sıkıca tuttum.

"Evde kimse yok." diyerek yukarıdan inen 3 polise sonra bodrumdan eli boş çıkan ve yok anlamında kafasını sallayan 2 polise baktım. Diğer 2 si de bahçeyi ve içeriyi araştırmayı bitirmiş ve elleri boş halde karşıma geçmişlerdi.

"Rahatsız ettiğimiz için üzgünüz bayan." dedi en genç olanları. Yapmacık bir şekilde gülerek kapıyı gösterdim. Bana dikkatle bakarak dışarı çıktıklarında sertçe kapıyı kapadım ve yavaş adımlarla koltuğa yürüyüp kendimi attım. Sonra da bir anda deli gibi kahkahalarla gülmeye başladım.

Tanrım! Polisten bile kurtulmuştuk. Zayn'la birlikte kendime adam kaçırma timi kurmaya karar verdim.

Aklıma Zayn gelince panikle telefonuma atlayıp numarasını çevirdim. Uzun bir çalıştan sonra açıldı.

"Gittiler mi?" diye mırıldandığını duydum. Sanki yeni uyanmış gibi çıkan sesini duyunca şaşırmadan edemedim.

"Zayn neler oluyor?" dediğimde derin bir nefes aldığını duydum.

"Martin beni bayıltıp elimden kaçtı." dediğinde elimi şiddetle alnıma vurdum. Tamam kaçırma timinin olmayacağını da öğrenmiş olduk böylece.

"Şimdi ne bok yiyeceğiz?" dediğimde cevap vermedi. Çünkü o da neler olacağını bilmiyorum. Kendi ellerimizle düşmanımızı serbest bırakmıştık. Süper ikili diye ben buna derim.

"Eve geldim. Kapıyı aç." dediğinde yavaşça kalkıp kapıya yürüdüm. Açtığımda Zayn'ın  tişörtünün yırtık olduğunu ve bir parçasının da elinde, kafasına bastırılır durumda olduğunu gördüm.

"Tanrım." diye mırıldanarak onu içeriye aldım. Pansumanını yaptıktan sonra karşısına geçip oturdum.

"Sen iyi misin?" dedi elini yüzümde gezdirirken.

"Sayılır. İntikam planlarımın suya düşmesinden dolayı iyi değilim." dediğimde hafifçe gülümsedi. Çıkmaya başlayan sakallarının üzerinde elimi gezdirerek ela gözlerine baktım. Kafasını yana yatırmış gülerek beni izliyordu.

"Neden gülüyorsun?" dediğimde daha çok güldü.

"Bir zamanlar benden de intikam alacağına yemin etmiştin." dediğinde şeytanca bir gülümseme belirdi yüzümde.

"Almayacağımı nerden biliyorsun?"

*****

Martin'in ses çıkarmadan kaybolmasının üzerinden geçen 3 gün sonunda bizim de aramalarımız boşuna çıkmıştı. Zayn ona dediğim şeyden sonra bana farklı bakıyor,sanki her an onu öldürmemi planlıyormuşum gibi temkinli yaklaşıyordu.

Yani bildiğiniz sıkıcı hayatımıza tam gaz devam ediyorduk...

Öncelikle okuduğunuz için ve okuyucu sayısı için çook teşekkür ederim. Sizi gerçekten çok seviyorum he bide, şöyle bir değişiklik olacak. Daha önceden bir sezon finali yaptığımı biliyorum o sezon finalini bir ara farz edin. Yani bu 2. sezon değil. He bide okuyucuların hepsinin 2. kitaba yönelme ihtimalinin az olmasından korktuğum için 2. kitaba burada 2. sezon olarak devam etmeye karar verdim. Ve son bir haber daha 2. sezona yakın zamanda geçeceğim. Yani 2 3 bölüm sonra kocaman sezon finali yazısını gördüğünüzde ne oluyor diye sormayasınız diye söyledim. Bir sonraki bölümde görüşmek üzereee :D

I Knew You Were TroubleHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin