Son~

1.1K 37 17
                                    

Eveeet bu sefer gerçekten sona geldik. Her bitirdiğimde içimde oluşan yeniden başlama isteği asla ama asla geçmeyecek sanırım. Şimdi bile orada ki final yazısını kaldırasım geliyor ancak biliyorum ki hikaye uzarsa daha da çok saçmalaşıcak ve artık hepimiz Zayn ve Jessica'nın kezo triplerinden sıkılmıştık. İşte bu yüzdeeen bu sefer kalıcı bir şekilde veda ediyorum size.

En baştan başlarsak teşekkür edeceğim insanlar o kadar fazla ki sayfalara sığmaz. Hikayenin her anında yanımda olan arkadaşlarıma,asla ama asla okumayı bırakmayan okuyucularıma çok teşekkür ederim. Bu hikayeye başlama nedenim yoktu ve bir can sıkıntısıydı. 

Hatta ilk bölümü yazdıktan sonra yaklaşık 1 ay kadar tekrar girip bakmamıştım bile. Ama sonra bu saçma hikaye o kadar çok beğenilmişti ki bende dedim haydi Deniz, yaz bir şeyler. Tabi ki acemilikten, nasıl yazılacağını bilmemekten olsa gerek yaklaşık bir 20 bölüm vasattı ama siz buna rağmen bırakmadınız. 

Hikayenin okunma sayısının bu kadar fazla olmasını asla beklemiyordum,bu kadar çok kişinin beğenmesini asla beklemiyordum ve ben bunu sizler sayesinde başardım. Tekrardan ve binlerce kez teşekkür ediyorum. Bana yazma inancı kazandırdığınız ve yazımımın vasat olmasına aldırmadan geliştirmemi beklediğiniz,sağladığınız için. 

Şimdi edeceğimiz veda beni de çok üzüyor. Bu aileyi,karakterleri bırakmak belki de en son isteyeceğim şey ama yolun sonuna geldik.

Son bir konuya daha değinirsem eğer bu hikayeye tekrar başlamak için bıraktığım Little Trouble'a ne zaman devam edeceğim kesin değil,başlayacağım zaman buradan duyuracağım.

Veee veda zamanı.

Kendinize çok iyi bakın benim Bela'larım. Sizi çok ama çoook seviyorum,destekleriniz okumalarınız için binlerce defa teşekkürler. Öpüldünüz :*

I Knew You Were TroubleHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin