Rap Monster

960 128 1
                                    

Σε αυτό το σημείο του fanfiction θα ήθελα να υποδεχθούμε θερμά την Uee από τις "After School" η οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Σε αυτό το σημείο του fanfiction θα ήθελα να υποδεχθούμε θερμά την Uee από τις "After School" η οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας. Θα πάρετε μια πολύ μικρή γεύση από το χαρακτήρα της σε αυτό το κεφάλαιο😄😉

=================================

- Ναι, θα 'ταν καλύτερα.

συμφώνησε ο G-Dragon και το κοίταξε με ένα βλέμμα γεμάτο πονηριά.

- Αφήστε τον.

είπε το αγόρι που έσωσε τον Junkook και ο G-Dragon έκανε νόημα, σε αυτούς που τον κρατούσαν όρθιο στον τοίχο, να τον ελευθερώσουν.

Ο Jungkook έπεσε κάτω και διπλώθηκε στα δύο, συνεχίζοντας να σφίγγει τα δόντια του για μη δείξει τον πόνο του.

- Πάει καιρός.

έκανε ο G-Dragon.

- Ναι.

του απάντησε εκείνος και πήγε να γυρίσει προς το μέρος του Jungkook.

- Στάσου. Πρέπει κάποιος να πάρει τη θέση του. Ξέρεις πολύ καλά ότι μου αρέσει να τελειώνω με τους λογαριασμούς μου, ειδικά όταν έχω να κάνω με ρουφιάνους και προδότες.

Το αγόρι σταμάτησε απότομα και ανέκφραστος κοίταξε τον G-Dragon. Το κοινό είχε παγώσει. Πλέον δε μιλούσε κανείς. Αν έπεφτε μια καρφίτσα κάτω, σίγουρα θα ακουγόταν. Η καρδιά της Έλλης πήγαινε να σπάσει από την αγωνία.

- Όχι εδώ Ji Yong (=> το πραγματικό όνομα του GD), απάντησε το αγόρι. Κάποια στιγμή θα μας δοθεί η ευκαιρία να δείξουμε ποιος είναι αυτός που πρέπει να πέσει στα γόνατα και να ζητήσει συγνώμη.

- Στο λόγο της παλιάς μας φιλίας, δε θα διαφωνήσω.

του απάντησε ο G-Dragon μόνο και μόνο για να τον ταράξει.

- Χα...

έκανε σιγανά το αγόρι.

- Πάμε να φύγουμε παιδιά. Το σόου έληξε εδώ, για σήμερα.

ανακοίνωσε ο G-Dragon βλέποντας πως είχε πετύχει τον στόχο του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη, αποχώρησαν από τον εξωτερικό χώρο του γηπέδου.

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now