*Jin*

767 112 6
                                    

Η Raesoup, μαζί με τη λέσχη ζωγραφικής, θα περνούσαν την υπόλοιπη ημέρα στην αίθουσα εκδηλώσεων, μαζί με την ομάδα του θεάτρου, για να προετοιμάσουν τα σκηνικά της χειμερινής παράσταση.Φέτος θα ανέβαζαν ένα υπέροχο κινέζικο έργο, που ονομαζόταν "Τα δυο αστέρια".

- Λοιπόν, θέλω πέντε από εσάς να ασχοληθούν με το μεγάλο πανό και τρεις να έρθουν μαζί μου, για να φτιάξουμε τα σύννεφα.

ανακοίνωσε ο αρχηγός της λέσχης.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, η Raesoup ακολούθησε τον αρχηγό μαζί με δύο ακόμα αγόρια. Ήθελε να παρακολουθήσει και την πρόβα του θεάτρου οπότε, αν έκανε το πανό θα ήταν δύσκολο να την δει.

Κάθισαν στην άκρη της ξύλινης σκηνής και αφού πήραν οδηγίες για το τι ακριβώς έπρεπε να κάνουν, ξεκίνησαν να κόβουν τα μεγάλα χαρτόνια σε διάφορα σχήματα, που θύμιζαν σύννεφα. Τα παιδιά της άλλης λέσχης ήταν ήδη αλλά δεν είχαν αρχίσει να κάνουν πρόβες. Υπήρχε, γενικά, μια αναστάτωση. Που και που, η Raesoup τους έριχνε μερικές κλεφτές ματιές.

Ήθελε πάρα πολύ να μπει και στη λέσχη του θεάτρου, αλλά δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο για να το κάνει. Αποφάσισε να ασχοληθεί περισσότερο με τη ζωγραφική, γιατί αυτό ήθελε να ακολουθήσει και στο μέλλον. Φανταζόταν τον εαυτό της ως μια σπουδαία καθηγήτρια σε κάποια σχολή. Ναι, αυτό ήταν που της ταίριαζε.

- Που είναι επιτέλους αυτός ο Seokjin;

ρώτησε εκνευρισμένα μία κοπέλα, που έμοιαζε να είναι η πρωταγωνίστρια του έργου.

Το όνομα φάνηκε γνωστό στη Raesoup, αλλά δε κάθισε και πολύ να το σκεφτεί. Είχε αρκετή δουλειά.

Μέσα στην αναστάτωση των παιδιών, άνοιξε η πόρτα της αίθουσας των εκδηλώσεων και μπήκε ένα αγόρι τρέχοντας. Κάνοντας ένα σάλτο, βρέθηκε επάνω στη σκηνή.

- Εδώ είμαι, συγνώμη που άργησα!

είπε και υποκλίθηκε μπροστά στους συμμαθητές του.

Με το που τον είδε, κατάλαβε πως ήταν το αγόρι από την καφετέρια, που είχε ζητήσει από την Έλλη να του δώσει το γλυκό της με αντάλλαγμα το δικό του. Έκρυψε ένα μικρό γελάκι και συνέχισε με τη δουλειά της.

- Ya Kim Seok Jin, μήπως ξέχασες πως είπαμε ακριβώς μόλις χτυπήσει το κουδούνι να μαζευτούμε εδώ;

τον ρώτησε με θράσος η κοπέλα που τον έψαχνε πριν από λίγο.

- Ναι, σχετικά με αυτό...αλήθεια λυπάμαι! Δεν πρόκειται να ξανασυμβεί.

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now