Seungri & Ellie

316 57 12
                                    

Ο Seungri κουλουριάζεται στη θέση δίπλα της και μένει να την κοιτά έντονα ενώ η Έλλη τα έχει απλά χαμένα. 

- Τ-τι κάνεις; 

τον ρώτησε τραυλίζοντας απ' τη σαστιμάρα.

- Είμαι καλύτερα αν και όπως μπορείς να ακούσεις μου έχει μείνει ακόμα το μπούκωμα και η φωνή μου είναι κάπως πιο βαριά. 

- Να πιεις τσάι θα βοηθήσ- μα τι λέω; Τι τσάι και κουταμάρες; Εννοώ τι κάνεις εδώ; Γιατί είσαι στο λεωφορείο μου; 

τον ρώτησε πιο δυνατά απ' όσο θα έπρεπε. 

Ο Seungri ήθελε να συνεχίσει όμως σοβάρεψε βλέποντας πως μέσα υπήρχαν παιδιά από το σχολείο που είχαν αρχίσει να τον κοιτάνε περίεργα, αναρωτώμενοι αν ήταν όντως αυτός. Ευθύς αμέσως χαμήλωσε τη κουκούλα από το μπουφάν του, που ήδη φορούσε και ανέβασε λίγο πιο ψηλά το κασκόλ, καλύπτοντας έτσι το πρόσωπό του ακόμα περισσότερο. 

Χαμήλωσε τον τόνο της φωνής του ρωτώντας:

- Δεν είδες τα μηνύματά μου;

Η Έλλη δεν απάντησε και ήταν σίγουρη πως είχε γίνει κατακόκκινη. 

- Τα είδες οπότε. 

Παύση. 

- Γιατί δεν ήρθες να μιλήσουμε; 

- Τι να πούμε; 

βρήκε το κουράγιο να ρωτήσει.

- Να πούμε ότι έγινε μπέρδεμα και κυκλοφόρησαν λάθος φήμες, ότι ψηνόμουν στον πυρετό και καθώς βγήκα να πάρω ένα φάρμακο έπεσα πάνω σε αυτή τη κοπέλα και πως ζαλιζόμουν τρομερά και πως ότι χωρίς να της πω τίποτα πείσμωσε και με κουβάλησε ως το σπίτι μου και τώρα έχει κολλήσει και θα με κάνει να έχω προβλήματα. 

Η Έλλη απλά είχε γυρίσει και τον κοιτούσε κατάματα. 

- Τι νόμιζες δηλαδή; Πως υπήρχε περίπτωση να ακυρώσω το ραντεβού μας αν δεν υπήρχε σοβαρός λόγος; Το ξέρεις ότι χτες ήθελα να έρθω να σε βρω και να σου μιλήσω, αλλά δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι; Και εσύ δεν απαντούσες στα μηνύματά μου και κόντεψα να τρελαθώ. 

Παύση ξανά. 

Πάλι εκείνο το συναίσθημα. Πάλι η καρδιά της χτυπούσε υπερβολικά δυνατά.

 Ο Seungri μπορούσε να δει στο βλέμμα της πως είχε καταλάβει. Το μόνο πράγμα που ήθελε να κάνει βλέποντας την έκφραση του προσώπου της ήταν να βάλει τα γέλια. Και ίσως να έσκασε ένα μικρό χαμόγελο κάτω από το κασκόλ του. 

- Γ-γιατί δεν είσαι στο σχολείο; Δεν είσαι τιμωρία εσύ; 

Άλλαξε γρήγορα θέμα για να πάψει να βρίσκεται σε αμηχανία και ο Seungri γέλασε τελικά. Χάρηκε που τον είδε να γελάει, που δεν της κρατούσε καθόλου κακία. Πραγματική ανακούφιση. 

- Είχα κάτι πιο σημαντικό να κάνω. Έπρεπε να αναπληρώσω ένα "χαμένο ραντεβού".

- Αυτό δεν είναι λίγο παράνομο; Ο Jimin κάθετε και καθαρίζει μόνος του αυτή τη στιγμή.

- Ε, τέλεια! Επιτέλους κάνει και κάτι χρήσιμο.

απάντησε κοροϊδευτικά και η Έλλη του έριξε μια μπουνιά στον ώμο. 

- Αουτς! Γιατί χτυπάς έναν άρρωστο;  Δεν σου 'μαθαν ποτέ τρόπους εσένα; 

- Φυσικά, αλλά πριν από αυτό μου έμαθαν να υπερασπίζομαι τους φίλους μου. 

- Με τη βία δεν γίνεται τίποτα όμως!

σχολίασε ο Seungri και σταμάτησαν απότομα και η δύο γιατί πραγματικά αυτό πρέπει να ήταν το πιο γελοίο πράγμα που μπορούσε να ακουστεί από τα χείλη μέλους συμμορίας. Και όχι οποιασδήποτε συμμορίας. 

Μια αμήχανη παύση, που για κάποιο λόγο ήθελαν και οι δύο να γελάσουν δυνατά αλλά κανείς τους δεν το τόλμησε, και αμέσως ο Seungri έριξε το κεφάλι τη στον ώμο της Έλλης κάνοντάς τη να κοκαλώσει και να ανατριχιάσει. 

- Σςςς, μη μιλάς άλλο. Είμαι κουρασμένος και εξαντλημένος. Θα κλείσω τα μάτια μου και απλά σκούντα με όταν είναι να κατέβεις.

της είπε σιγανά και βολεύτηκε καλύτερα στη θέση του λεωφορείου. 

Εκείνη χαλάρωσε το σώμα της και έβαλε τα ακουστικά. 

- Θα σου πάρω το ένα.

ανακοίνωσε και της το τράβηξε από τα αφτιά.

- Ει!

έκανε να παραπονεθεί εκείνη μα ο Seungri έβαλε το δάχτυλό του μπροστά από το στόμα του και της έκανε νόημα να κάνει ησυχία. Εκείνη γέλασε ελαφρά. 

Άκουγαν μουσική και η Έλλη χάζευε έξω από το παράθυρο ευτυχισμένη. "Μα τι χαζή που είμαι" σκεφτόταν και ευχόταν να μη τελειώσει ποτέ η διαδρομή αυτή. Τότε ήταν που ένοιωσε το χέρι του να κρατάει το δικό της πάνω από τα γάντια τους και έκλεισε και εκείνη τα μάτια της γέρνοντας πάνω στο παράθυρο χαρούμενη~

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now