Suga

289 56 25
                                    

Η Έλλη πήγαινε στο σχολείο έχοντας έναν τεράστιο κόμπο στο στομάχι της. Δεν ήξερε τι θα την περιμένει αλλά υποπτευόταν τα χειρότερα.

Η χτεσινή ημέρα που είχε περάσει με τον Seungri, παρόλα αυτά που είχαν γίνει, ήξερε πως θα της έμενε αξέχαστη. Έφυγε λίγο πριν επιστρέψουν οι γονείς της (ο αδερφός της τον γύρισε σπίτι του) και την έβαλε να υποσχεθεί πως θα πήγαινε την επομένη να του μαγειρέψει ξανά, αμέσως μόλις σχολούσε.

Επίσης το κινητό της ήταν γεμάτο κλήσεις και μηνύματα απ' όλους. Βασικά σχεδόν απ' όλους. Του Jimin και του Yoongi ήταν τα μόνα ονόματα που δεν εμφανίστηκαν στην οθόνη της. Πράγμα που της φαινόταν λογικό για τον Jimin, αφού ούτε εκείνη ένιωθε πολύ άνετα να του μιλήσει μετά από αυτό που έγινε. Το ίδιο λογικό και για τον Yoongi αφού ποτέ δεν είχαν πολλές επαφές και γενικά ένιωθε πως δεν τη συμπαθούσε και πολύ.

Τα βλέμματα ήδη άρχισαν να πέφτουν επάνω της από τη στιγμή που είχε μπει στο προαύλιο και τα κουτσομπολιά πήγαιναν και έρχονταν. Αντιλαμβάνοντας όλα αυτά ο κόμπος γινόταν όλο και πιο σφιχτός. Ήθελε απλά να το βάλει στα πόδια και να τρέξει πίσω στο σπίτι της... στην Ελλάδα.

Οι καρέκλες του Jimin όπως και του Seungi ήταν άδειες, όπως ήταν προφανές. Ο Taehyung βλέποντάς την τη χαιρέτησε άκεφα. Δεν άντεχε και τις άβολες ματιές που της έριχναν οι συμμαθητές της και την αμηχανία ανάμεσα σε εκείνη και τον Taehyung.

- Πως είναι ο Jimin...;

τον ρώτησε με φωνή που την έκανε να αναρωτηθεί αν όντως άνηκε σε εκείνη.

- Είναι καλά. Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα, μόνο δυο τρία τραύματα στο πρόσωπο και στο χέρι του αλλά και αυτά πολύ ελαφριά. Τη μεγαλύτερη ζημιά την έπαθε ο Seungri.

της απάντησε και εκείνη κούνησε το κεφάλι της αργά.

- Έλλη... Θες να μου μιλήσεις;

τη ρώτησε σιγανά, έχοντας ένα παρηγορητικό χαμόγελο χαραγμένο στο πρόσωπό του.

- Έχω να εξηγηθώ όπως φαίνεται για πάρα πολλά πράγματα. Θα πρέπει να αντέξω ως το τέταρτο διάλειμμα. Θέλω να είμαστε όλοι μαζί.

- Καταλαβαίνω.

της απάντησε στον ίδιο τόνο και γύρισε μπροστά.

Μέχρι το τέταρτο διάλειμμα η Έλλη κόντεψε να πεθάνει. Έψαχνε τις σωστές λέξεις και δεν την βοηθούσαν ιδιαίτερα πολύ οι ψίθυροι από τις γωνιές τις τάξης.

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now