V

718 111 12
                                    

Η Raesoup έπιασε τον Jimin από τον καρπό του χεριού του και τον τράβηξε προς τα πίσω.

- Έγινε κάτι;

τον ξαναρώτησε, απελευθερώνοντας το χέρι του με μια νευρική κίνηση.

- Ηρέμησε φίλε, γιατί αρπάζεσαι έτσι; Απλά χρειαζόμουν μερικά χρήματα για να ξεπεράσω το τελευταίο high score, όμως η αδ-

ξεκίνησε να λέει απολογητικά το αγόρι, μα μια κοριτσίστικη φωνή δεν άργησε να τον διακόψει.

- Taehyun oppa, έφερα τα αναψυκτικά!

η κοπέλα σταμάτησε μπροστά στο αγόρι, που, όπως φαινόταν, ονομαζόταν Taehyun, κρατώντας δυο ποτήρια γεμάτα με αναψυκτικό.

Μόλις συνειδητοποίησε πως υπήρχαν και άλλα άτομα γύρισε και τους κοίταξε περίεργα. Ήταν η πρώτη φορά που τους έβλεπε, οπότε ήξερε πως δεν ήταν φίλοι του Taehyun.

- Να σας συστηθούμε, είμαι ο Kim Tae Hyun και από εδώ η μικρή μου αδερφή Kim Ji Sup. Λυπάμαι πραγματικά για την παρεξήγηση που έγινε πριν, σχετικά με τα χρήματα. Αλήθεια, δεν είχα κανέναν κακό σκοπό. Λοιπό, φίλοι;

ρώτησε χαρωπά και έτεινε το χέρι του προς τον Jimin, ο οποίος του έδωσε το δικό του,  με μια μεγάλη δόση καχυποψίας.

- Φίλοι...

- Τέλεια! Με συγχωρείτε τώρα, αλλά έχω να ξεπεράσω ένα high score, οπότε τα ξαναλέμε κάποια άλλη φορά παιδιά.

είπε, αφού αντάλλαξαν τη χειραψία και ξανακάθισε στη θέση του.

Οι υπόλοιποι έμειναν για λίγο ακόμα στο μαγαζί και μετά αποχώρισαν. 

Υπήρχε μια αμηχανία σε όλη τη διαδρομή από την πλευρά του Jimin προς την Έλλη και το αντίστροφο. Ο Jungkook πρότεινε να πάνε όλοι μαζί την Έλλη στο σπίτι της, για να μη χρειαστεί να πάρει ταξί. Κανείς δε διαφώνησε μαζί του.

Στην αρχή, μιλούσανε όλοι μαζί, αλλά σε κάποια φάση η Raesoup άρχισε να εξηγεί στον Jungkook κάτι πράγματα σχετικά με τη ζωγραφική, γιατί και σε εκείνον άρεζε πολύ, με αποτέλεσμα να προχωράνε λίγο πιο γρήγορα, αφήνοντας την Έλλη με τον Jimin πίσω.

Περπατούσαν χωρίς να κοιτάζουν ο ένας τον άλλον. Ο Jimin μάλιστα έτριψε αμήχανα τον σβέρκο του και ξεστόμισε ένα σιγανό "συγνώμη", αναγκάζοντας τη φίλη του να σηκώσει τα μάτια της από το πλακόστρωτο πεζοδρόμιο και να τον κοιτάξει.

- Για ποιο λόγο απολογείσαι σε εμένα;

τον ρώτησε γεμάτη απορία.

BigBang vs BTSOnde histórias criam vida. Descubra agora