G-Dragon

330 54 14
                                    

Τη στιγμή που έφτασε στα αφτιά του GD το τι είχε συμβεί ανάμεσα στον Seungri και τον Jimin, εκείνος έκανε πρόβα τη χορογραφία τους στη μεγάλη αίθουσα χορού. Ήταν υπερβολικά πολύ κουρασμένος και τις τελευταίες ημέρες ούτε έτρωγε ούτε κοιμόταν πολύ καλά. Όσο πλησίαζαν οι μέρες, τόσο μεγάλωνε το άγχος του.

Έτρεξε κατευθείαν να τον βρει για να του επιβεβαιώσει αν όντως ίσχυαν όλα αυτά και πως έγιναν τα πράγματα αλλά εκείνος είχε ήδη φύγει από το σχολείο. Δεν μπορούσε να πάει σπίτι του εκείνη τη στιγμή γιατί δεν είχε καθόλου περιθώρια για απουσίες αλλά ακόμα και όταν πήγε μετά το σχόλασμα εκείνος απουσίαζε.

Τα νεύρα του είχαν χτυπήσει κόκκινο καθώς τον έπαιρνε τηλέφωνο και εκείνος δεν το σήκωνε. Οι φήμες για την αποβολή συνεχιζόταν μέχρι που την επόμενη ημέρα τον κάλεσε ο διευθυντής στο γραφείο του για να του επιβεβαιώσει αυτοπροσώπως τις ανησυχίες.

- Με ζητήσατε διευθυντά;

ρώτησε με τεράστια ευγένεια, πράγμα ασυνήθιστο για εκείνον, μόλις μπήκε μέσα στο γραφείο του.

- κάθισε.

του απάντησε εκείνος δείχνοντας του την καρέκλα μπροστά από το ξύλινο γραφείο του και ο GD τον υπάκουσε πρόθυμα.

Ο διευθυντής Kim καθάρισε τη φωνή του πριν πάρει τον λόγο και πάλι και τον κοίταξε με σοβαρό τόνο.

- Ασφαλώς θα έχεις μάθει τι συνέβει ανάμεσα στους συμμαθητές σου Park JiMin και Lee Seunghyun;

Εκείνος κούνησε καταφατικά το κεφάλι του αν και ευχόταν να μην ήξερε τίποτα. Πλέον είχε δει τα βίντεακια που είχαν βγάλει τα παιδιά και τα υπόλοιπα μέλη των BigBang σχεδόν έντρομα τον ρωτούσαν τι θα γινόταν τώρα.

- Λοιπόν αυτοί οι δύο είχαν ξαναπροκαλέσει προβλήματα και στο παρελθόν για αυτό το λόγο έμεναν μετά το μάθημα για καθαριότητα στο σχολείο. Φυσικά τους είχα προειδοποίησει πως αν ξανασυμβεί κάτι τέτοιο μέσα στο σχολικό περιβάλλον θα αναγκαστώ να τους αποβάλλω.

- Που θέλετε να κατάληξητε διευθυντά Kim;

τον ρώτησε ελαφρώς νευρικά.

- Jiyong, οι BigBang δεν μπορούν να διαγωνιστούν πλέον.

του ανακοίνωσε ο διευθυντής και εκείνος πετάχτηκε από την καρέκλα του.

- Πως; Μα δεν μπορεί να τα εννοείται αυτά που λέτε! Δεν γίνεται να αποκλειστούν οι BigBang! Αν όχι εμείς τότε ποιος θα διαγωνιστεί για να εκπροσωπήσει το σχολείο μας;

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now