Jimin vs Seungri pt3

278 55 21
                                    

Ο Διευθυντής Kim μπήκε με επιβλητικό τόνο μέσα στην αίθουσα όμως εντελώς συγκρατημένος. Με τα χέρια του δεμένα πίσω από την πλάτη του πλησίασε τον Seungri ρίχνοντάς του μια εξεταστική ματιά από πάνω μέχρι κάτω κουνώντας απογοητευμένος το κεφάλι του. Με την ίδια αλληλουχία ακολούθησαν οι κινήσεις του και όταν έφτασε μπροστά από τον Jimin.

- Πάλι εσείς οι δύο. 

είπε με σταθερό τόνο ενώ σε όλη την τάξη (μη πω σε όλο το σχολείο) επικρατούσε η απόλυτη σιγή. Κανείς δεν σάλευε, κανείς δεν έβγαζε το παραμικρό κιχ. 

- Θέλω να μαζέψετε τα πράγματά σας και να φύγετε αμέσως από εδώ. Αποβάλεστε. 

Και οι δύο είχαν γυρίσει και τον κοιτούσαν με τα σχιστά τους μάτια ορθάνοιχτα. Άνοιξαν το στόμα τους, μάλλον για να πούνε κάτι, όμως η βροντερή φωνή του τους σταμάτησε. 

- Μία εβδομάδα στο σπίτι σας θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε τι κάνατε. Ωστόσο μπορείτε να συναντιέστε και να χτυπιέστε εκτός του σχολικού περιβάλλοντος. Αν σας ξαναδώ εσάς τους δύο σε τέτοια κατάσταση θα σας διώξω από το σχολείο. Γυρίστε όλοι στις τάξης σας, το μάθημα θα αρχίσει κανονικά σε λίγο. Μη δω ούτε έναν έξω στους διαδρόμους. 

Τσίριξε σχεδόν τα τελευταία του λόγια και περιμένοντας τους δύο μαθητές να πάρουν τα πράγματά τους και να βγούνε από την αίθουσα, έφυγαν και οι τρεις μαζί. 

Η Έλλη με γρήγορες δρασκελιές άρπαξε την τσάντα της και αγνοώντας παντελώς τις φωνές και τα σχόλια των συμμαθητών της, έκανε να φύγει τρέχοντας.

- Που πας; 

άκουσε τον Taehyung να της φωνάζει εντελώς χαμένος. 

- Συγγνώμη.

απάντησε εκείνη και βγήκε σαν σίφουνας στον διάδρομο. 

- Seunghyun!

φώναξε όταν είχε φτάσει λίγο πιο έξω από την πύλη του σχολείου, βλέποντας τον Seungri να προχωράει αργά και ελαφρώς κουτσένοντας προς τη στάση του λεωφορείου, από την αντίθετη πλευρά που έπαιρνε εκείνη το δικό της. 

Εκείνος σταμάτησε και η Έλλη έτρεξε κοντά του. Ήθελε να της χαρίσει ένα τόσο υπέροχο χαμόγελο, από αυτά που κρατούσε μόνο για εκείνη, όμως ο πόνος δεν τον άφηνε. 

Η Έλλη σήκωσε το χέρι της και ένα ταξί που περνούσε από εκεί σταμάτησε μπροστά τους. 

- Τι κάνεις; 

τη ρώτησε σαστισμένος. 

- Έλα, δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσω να γυρίσεις σε αυτή τη κατάσταση στο σπίτι σου. 

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now