Seungri

433 89 27
                                    

"Τετάρτη και ακόμα να μου μιλήσει. Υπέροχα!" σκέφτηκε η Έλλη ρίχνοντας κλεφτές ματιές στον Jimin απογοητευμένη. Είχε κάνει μερικές ακόμα πολύ μικρές και αποτυχημένες προσπάθειες και πλέον απλά περίμενε να δει πως θα εξελίσσονταν τα πράγματα.

Σκεπτόμενη αυτά δεν κατάλαβε καν για πότε έκοψε λίγο το δάχτυλό της με το κοπίδι που κρατούσε στο αριστερό της χέρι και σηκώνοντας προς τα πάνω τα μανίκια της λέρωσε το λευκό πουκάμισο της στολής της. 

- Που μάτωσες το πουκάμισό σου;

τη ρώτησε κάπως έντρομος ο Taehyung και τότε μόνο ο Jimin πήγε κοντά της. 

Ήταν τέταρτη ώρα και στο μάθημα της τεχνολογίας είχαν χωριστεί σε ομάδες προσπαθώντας να κατασκευάσουν ένα αυτοκίνητο που θα κινούνταν με την ηλιακή ενέργεια. Η Έλλη ήταν μια ομάδα με τον Taehyung και άλλες δύο συμμαθήτριές τους και είχε αναλάβει να κάνει το σκελετό του αυτοκινήτου. 

Είδε το αίμα να κυλά από το δάχτυλό της πάνω στο κοπίδι και να καταλήγει στη ξύλινη επιφάνεια από μπάλσα. Κοκάλωσε.

- Είσαι εντάξει;

τη ρώτησε ο Jimin που έτρεξε κατευθείαν κοντά τους έντρομος και έπιασε το χέρι της για να δει τι ακριβώς είχε συμβεί. 

Τα παιδιά έμοιαζαν κάπως ανήσυχα και αυτά για τη συμμαθήτριά τους και ο καθηγητής της τεχνολογίας έσπευσε να επαναφέρει την τάξη στο τμήμα του πηγαίνοντας κοντά της. 

- Κύριε Park Jimin, έχετε μια τάση να προκαλείτε πανικό μόνο στο μάθημά μου.

είπε πικρόχολα στον μαθητή του, ο οποίος ήταν αυτός που πάντα έκανε αταξίες εκείνη την ώρα του μαθήματος και αμέσως γύρισε στην Έλλη.

- Είναι ένα απλό κόψιμο. Πήγαινε να βάλεις ένα τσιρότο και να καθαρίσεις το αίμα από τη στολή σου πριν σου μείνει λεκές. Φρόντισε σε παρακαλώ την επόμενη φορά να είσαι πιο προσεκτική.

- Μάλιστα.

απάντησε εκείνη και έφυγε σφαίρα για τις τουαλέτες.

Άνοιξε τη βρύση και άφησε να τρέχει το κρύο νερό. Αμέσως έβαλε το χέρι της από κάτω και ένοιωσε έναν ελαφρύ πόνο μαζί με λίγο τσούξιμο. Μάλλον είχε κόψει πιο βαθιά το δάχτυλό της απ' ότι νόμιζε. Το προσπέρασε όμως και έσπευσε να καθαρίσει γρήγορα τη στολή της γιατί ήξερε πόσο κόστιζε ένα καινούριο πουκάμισο με το οικόσημο του σχολείου της...

- Γαμώτο! Δε βγαίνει! 

έκανε εκνευρισμένη στα ελληνικά, ενώ είχε βάλει ολόκληρο το μανίκι της κάτω από τη βρύση. 

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now