Jimin's Lover pt2

565 93 24
                                    

Ο Jimin αποχαιρέτησε την ομάδα του και συνέχισε να ρίχνει βολές. Ένοιωθε πως ήταν απροετοίμαστος παρόλο που σχεδόν ποτέ δεν αστοχούσε. Ήταν ένας καλός πλέι μέικερ όμως, κατά τη γνώμη του, αυτό δεν έφτανε. Έπρεπε να γίνει "ο καλύτερος".

- Jimin sambenim, ήσουν καταπληκτικός.

Μόλις άκουσε αυτή τη κοριτσίστικη φωνή, γύρισε προς τις κερκίδες από όπου και προερχόταν. Εντόπισε την Jisup να προχωράει προς το μέρος του και εκείνος αφήνοντας την μπάλα κάτω στα πόδια του, χαμογέλασε.

- Ευχαριστώ Jisup. Πότε ήρθες;

τη ρώτησε όταν εκείνη είχε φτάσει αρκετά κοντά του.

- Λίγο μετά την αρχή της προπόνησης.

- Ω, άρα είσαι αρκετή ώρα εδώ. Ήρθες γιατί σου αρέσει να παρακολουθείς μπάσκετ;

- Ναι, είναι και αυτό! Βασικά πιστεύω πως το μπάσκετ είναι ένα από τα καλύτερα αθλήματα αν όχι το καλύτερο. Και η ομάδα του σχολείου μας είναι φοβερή.

- Έτσι πιστεύεις ε; Δηλαδή έχουμε ελπίδες να κερδίσουμε κατά τη γνώμη σου;

- Σίγουρα! Εξάλλου έχετε έναν πολύ καλό αρχηγό.

Ο Jimin χαμογέλασε με αυτά της τα λόγια. Χαμογέλασε και εκείνη κοιτώντας το πάτωμα. Ντράπηκε κάπως για αυτό που είπε όμως ήθελε να το πει.

- Sambenim, μπορώ να σου πω και κάτι ακόμα;

- Ναι φυσικά, αλλά αν γίνεται γρήγορα γιατί πρέπει να πάω στα αποδυτήρια. Σε ακούω λοιπόν.

απάντησε και πήρε τη μπάλα του μπάσκετ παραμάσχαλα.

Η Jisup ακόμα είχε το βλέμμα της στο πάτωμα και έπαιρνε ανάσες προσπαθώντας να βρει το θάρρος και το κουράγιο. Ο Jimin την περίμενε υπομονετικά. Πίστευε πως επρόκειτο για κάτι σημαντικό βλέποντάς τη να βασανίζεται έτσι.

Λίγα λεπτά αργότερα, σήκωσε το βλέμμα της και τον κάρφωσε μέσα στα μάτια του. Ξαφνικά ένιωσε πως καιγόταν ολόκληρη. "Έτσι άραγε νιώθουν όλα τα κορίτσια όταν πάνε να εξομολογηθούν τα αισθήματά τους στο αγόρι που τους αρέσει;" σκέφτηκε και έσμιξε τα φρύδια της.

- Sembe μου αρέσεις!!!

είπε δυνατά και με αποφασιστικότητα.

Ο Jimin στην αρχή έμεινε λίγο. Βασικά έμεινε πολύ. Τα είχε χάσει. Δεν ήξερε πως η Jisup έτρεφε τέτοια συναισθήματα για αυτόν. Μα πως δεν το είχε παρατηρήσει; Έψαχνε τα λόγια που έπρεπε να πει μα δεν τα έβρισκε με τίποτα.

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now