Έλλη

364 84 14
                                    

Τελικά η γη δεν άνοιξε για να καταπιεί την Έλλη, όπως η ίδια ευχήθηκε και ο Jimin, όπως και όλοι οι υπόλοιποι, περίμεναν μια ικανοποιητική απάντηση.

- Από που και ως που η Έλλη;

ξαναρώτησε με τον ίδιο ακριβώς τόνο στη φωνή του και αυτή τη φορά κοίταξε τον Namjoon.

- Ωραία, θα σας εξηγήσω.

είπε εκείνος και καθάρισε τη φωνή του όμως πριν προλάβει να συνεχίσει η Έλλη τον έκοψε.

- Εγώ... για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα έκανα παρέα με τον Seunghyun...

είπε κοιτώντας ντροπιασμένη το παρκέ του σαλονιού.

Όλοι ήταν άναυδοι. Ο Taehyung μάλιστα είχε μείνει στην κυριολεξία με το στόμα ανοιχτό. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αφτιά τους αυτό που μόλις είχε ξεστομίσει η Έλλη. 

- Τι πράμα;

έκανε ο Jimin που συνήλθε πρώτος.

- Με τον Seunghyun κάναμε παρέα... αλλά όχι παρέα όπως είμαστε εμείς... απλά βρισκόμασταν που και που και μιλούσαμε... δηλαδή μιλούσαμε, αλλά όχι όπως εμείς... απλά περνούσαμε λίγο χρόνο μαζί συζητώντας...

Μπέρδευε τα λόγια της από το άγχος. Ήξερε πως οι φίλοι της δεν θα την έπαιρναν και πολύ καλά την όλη φάση. Ένα μικρό κομμάτι μέσα της χαιρόταν που είχε αποκαλύψει τουλάχιστον στον Namjoon τις συναντήσεις τους αυτές όμως ένα άλλο το μετάνιωνε πικρά γιατί αν δεν το είχε κάνει τίποτα από αυτά δεν θα 'χε συμβεί. 

- Για ποιο γαμημένο λόγο; 

ρώτησε ο Jimin και πάλι, εμφανώς εκνευρισμένος και πρώτη φορά η Έλλη κατάλαβε πως ένιωθαν οι εγκληματίες στο ανακριτήριο. Απλά δεν είχε μια λευκή λάμπα από πάνω της. 

Πήρε μια βαθιά ανάσα αποφασισμένη να τους πει τα πάντα κοιτώντας τους έναν προς έναν, όσο δύσκολο και αν φάνταζε αυτό. Έτσι και αλλιώς δεν είχε πολλές επιλογές και ήταν πολύ χαζό πλέον να το κρατά κρυφό από τους φίλους της, ειδικά μετά απ' όλα όσα είχαν συμβεί. 

- Θυμάστε στα γενέθλια του Jimin που είχαν έρθει οι BigBang και παραλίγο να γίνει μεγάλη φασαρία; Ε, εκείνη τη Δευτέρα στο σχολείο με έπιασε και μου ζήτησε συγνώμη για την συμπεριφορά τους γενικά μου 'πε πως δεν είναι και πολύ υπέρ αυτών που κάνουν οι υπόλοιποι απλά δεν μπορεί να τους αφήσει-

- Βλακείες. Αν ήθελε θα έφευγε. 

τη διέκοψε ο Yoongi.

- Δε νομίζω πως θα ήταν και τόσο εύκολο... σκέψου να ήσουν εσύ στη θέση του. Πόσο εύκολα θα άφηνες μια ομάδα της οποίας αρχηγός ήταν ο GD; Εγώ και μόνο στην ιδέα του τι θα μου συνέβαινε μετά ανατριχιάζω.

σχολίασε η Raesoup σκεφτική. 

- Όπως και να 'χει δεν υπήρχε λόγος να μιλήσει στην Έλλη. Και εσύ, είσαι τόσο χαζή που τον πίστεψες και κάθισες να ασχοληθείς μαζί του;

- Πόσες φορές συναντηθήκατε;

πήρε και πάλι τον λόγο ο Jimin πριν προλάβει να απάντηση στην ερώτηση του Yoongi η Έλλη.

- Όχι πάρα πολλές... κάπου στις δεκαπέντε.

Μπορεί να ήταν και παραπάνω αλλά δεν ήθελε να πει κάτι τέτοιο βλέποντας ήδη πως η ατμόσφαιρα του δωματίου είχε βαρύνει για τα καλά.

- Όχι πάρα πολλές; Δηλαδή εσύ το λες λίγο αυτό. Και γιατί δεν μας το είπες κατευθείαν; Τι ακριβώς περίμενες; Να σε "απαγάγουν", να κινδυνέψουν οι ζωές μας και μετά να μας το ανακοινώσεις; Που ούτε καν μας το ανακοίνωσες δηλαδή! Ο Namjoon είπε τυχαία κάτι και αναγκάστηκες να μιλήσεις. 

Ο Jimin πλέον ωρυόταν. Πρέπει να ήταν η πρώτη φορά που η Έλλη τον έβλεπε τόσο εκνευρισμένο. 

- Jimin ηρέμησε! Δεν έκανε κάτι κακό, ούτε το έκανε στα κρυφά. Εγώ είχα πλήρη γνώση για αυτές τις συναντήσεις και μάλιστα η Έλλη σχεδόν μου πήρε την άδεια για να το κάνει, που στο κάτω κάτω ήταν καθαρά δική της απόφαση με το ποιον θα μιλάει και με ποιον όχι.

Ο Namjoon έκανε μια απελπισμένη προσπάθεια να ηρεμήσει τον φίλο του, ενώ όλοι οι άλλοι παρακολουθούσαν σιωπηλά, μη ξέροντας ποιανού το μέρος να πάρουν. Καμιά φορά βέβαια η ουδετερότητα είναι η καλύτερη θέση που μπορεί να πάρει κανείς. 

- Α τέλεια! Και εγώ αν είναι από αύριο θα αρχίσω να πίνω καφέ με τον G-Dragon. Αφού και αυτή δική μου επιλογή θα είναι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. 

- Jimin!

Ο Jimin δεν κάθισε να ακούσει τίποτα παραπάνω. Έπιασε με φόρα τα πράγματά του, πήρε τα παπούτσια του και βγήκε από το διαμέρισμα του Namjoon, χτυπώντας δυνατά την πόρτα πίσω του.

Ο Namjoon εξήγησε μαζί με την Έλλη στα παιδιά πως ακριβώς είχαν τα πράγματα και φάνηκαν να είναι πιο μαλακά και να καταλαβαίνουν τους λόγους που την ώθησαν στο να τον εμπιστευτεί. Τους είπαν πως και να μην είχε συναντηθεί ποτέ με την Έλλη πάλι εκείνη θα διάλεγαν και τα επιχειρήματα που εξέθεσαν φάνηκε να τους πείθουν. 

Συζητούσαν για αρκετή ώρα αυτό το θέμα και η Έλλη τους είπε τα πάντα. Δηλαδή σχεδόν τα πάντα. Δεν υπήρχε περίπτωση να τους αναφέρει για το φιλί που είχαν μοιραστεί εκείνη την ημέρα στην ταράτσα. Εκτός του ότι ένιωθε πολύ άβολα, δεν ήθελε ούτε η ίδια να το θυμάται. Το κακό ήταν ότι όσο προσπαθούσε να το ξεχάσει τόσο περισσότερο ερχόταν στο μυαλό της. Και εκείνη τη στιγμή της πέρασε μια τρομερή σκέψη από το μυαλό: "Και αν ο Seungri είχε πει στους υπόλοιπους από την ομάδα του για το φιλί τους;". Ω Θεέ! 

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now