Jimin's Birthday pt3

706 102 45
                                    

- Δε νομίζεις πως θα ήταν καλύτερο αν χόρευες λιγότερο προκλητικά το βαλς;

Από τον ήχο της φωνής, η Έλλη μπόρεσε να καταλάβει αμέσως ποιος ήταν. Ακριβώς πίσω της βρισκόταν ο Hoseok, κρατώντας το χέρι του T.O.P. Τα κάστανα του μάτια πετούσαν σπίθες.

- Διέκοψες τη συζήτησή μας.

- Χα, φαίνεται αστείο το γεγονός ότι μπορείς και συζητάς κιόλας.

του έκανε ο Hoseok γεμάτος ειρωνεία και η Έλλη τρόμαξε, γιατί πρώτη φορά τον έβλεπε έτσι.

- Μάλλον με έχεις παρεξηγήσει μικρέ. Εξάλλου η ντάμα σου δε φαίνεται και πολύ χαρούμενη που την άφησες στη μέση του χορού.

Με μια κίνηση του κεφάλια του, ο T.O.P έδειξε την Uee, η οποία τους παρακολουθούσε από μακριά. Είχε σταυρώσει τα χέρια της και κοίταζε με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις του αγοριού της.

- Μπα, νομίζω πως θα είναι εντάξει.

Ο T.O.P έκανε μια απότομη κίνηση και απελευθερώθηκε από το χέρι του, τραβώντας τα βλέμματα των υπολοίπων επάνω τους. Πλέον, είχαν γίνει το επίκεντρο. Όλοι τους, περίμεναν να ξεσπάσει το μεγάλο μπαμ. Ακόμα και η μουσική είχε σταματήσει να παίζει, καθώς τα παιδιά κρατούσαν την ανάσα τους.

Τότε ήταν που ο Hoseok χαμογέλασε με τον γνωστό του τρόπο και είπε κάπως δυνατά για να τον ακούσουν όλοι:

- Θα δανειστώ τη ντάμα σου!

Αμέσως, τράβηξε την Έλλη με άνεση και έκανε νόημα στον DJ να ξαναβάλει μουσική. Τα παιδιά ξαναγύρισαν στις θέσεις τους, λίγο απογοητευμένα που τελικά δεν έγινε τίποτα και συνέχισαν να χορεύουν, ενώ TOP τραβήχτηκε προς τα πίσω και χωρίς να κάνει καμία άλλη κίνηση, επέστρεψε στους BigBang.

Ξεκίνησε να παίζει ένα άλλο ρομαντικό βαλς, που ονομαζόταν "Can't Help Falling in Love". Η Έλλη το αγαπούσε πολύ αυτό το κομμάτι, έτσι έκλεισε για μερικά δευτερόλεπτα τα μάτια της για να το απολαύσει, ξεχνώντας την ένταση της προηγούμενης στιγμής.

Βρέθηκαν να χορεύουν, οι δυο τους, αγκαλιά. Ένιωθε τόσο άνετα μαζί του. Όλο το βάρος της, είχε εξατμιστεί. Λίγο πιο δίπλα ήταν η Raesoup με τον Jin και ο Jimin που χόρευε με την Jisup, κάτι που παραξένεψε πόλους.

- Πες μου κάτι, είσαι εντελώς χαζή;

ψιθύρισε ο Hoseok στο αφτί της.

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now