Christmas Celebration pt2

536 88 70
                                    

Το Θέατρο ελειξε με τόσο θεαματικό τρόπο και φυσικά ο Jin ήταν αυτός που ξεχώριζε περισσότερο από όλους. Όλοι οι καθηγητές είχαν να το λένε πως χρόνια είχαν περάσει από τότε που είδαν τόσο καλό πρωταγωνιστή. Και το έργο όμως που είχαν επιλέξει ήταν πολύ καλό.

Ασφαλώς και η μουσική ήταν υπέροχη χάρη στην ομάδα του σχολείου. Η Έλλη ένιωσε περήφανη όταν άκουσε το όνομά της και αμέσως μετά τα παιδιά να την χειροκροτούν. Μπορούσε να διακρίνει καθαρά τον Jungkook να σφυρίξει, καθώς τον Jimin και τον Yoongi να φωνάζουν το όνομά της δυνατά. Τα μάγουλά της πήραν ένα απαλό ροζ χρώμα και αφού χαμογελασε και έκανε μια μικρή υπόκλιση, χειροκρότησε με τη σειρά και όλους τους υπόλοιπους συμμαθητές της από την ομάδα.

Φυσικά το πιο δυνατό χειροκρότημα το είχε πάρει ο Taehyung. Όλος ο γυναικείος πληθυσμός του σχολείου τσιριξε, μάλλον υστερικά, στο άκουσμα του δικού του ονόματος.

- Εντάξει εντάξει, ας ησυχάσουμε λίγο.

είπε ο διευθυντής Kim μολις έπιασε το μικρόφωνο στα χέρια του και αφου πρώτα ησύχασε τους μαθητές του, συνέχισε:

- Μιας που ευχαριστησατε υπερβολικά πολύ θερμά τους συμμαθητές και συμμαθήτριές σας για την εκπληκτική δουλειά που έκαναν, θέλω και εγώ να πω με τη σειρά μου ένα μπράβο στις τρεις καλλιτεχνικές ομάδες που εργάστηκαν τόσο σκληρά για να απολαύσουμε όλοι εμείς σήμερα αυτή την εξαίσια παράσταση.

Και πάλι χειροκροτήματα και φωνές ακούστηκαν από το πλήθος.

- Παρόλα αυτά, εκτός από την καθιερωμένη γιορτή, είμαστε εδώ σήμερα για να εξετάσουμε προσεκτικά τις δουλειές των συμμαθητών σας που θα αγωνιστούν στο καλοκαιρινό Φεστιβάλ Μουσικής που κάνουν τα σχολεία. Για 4 συνεχόμενες χρονιές οι BigBang διατηρούν το σχολείο μας στην πρώτη θέση ανάμεσα σε όλα της Κορέας και μας φέρνουν τιμή και δόξα.

Οί BigBang εμφανίστηκαν στην σκηνή με τον κλασικό άνετο τρόπο που πάντοτε είχαν και τα παιδιά επευφημουσαν. Δεν μπορούσαν να κάνουν και αλλιώς.

- Φέτος όμως μου ζητήθηκε να δώσω την ευκαιρία και σε ένα άλλο γκρουπ που δημιουργήθηκε από κάποιους άλλους συμμαθητές σας, αυτοαποκαλούμενοι και ως BTS.

Ηταν η σειρά της ομάδας του Namjoon να βγει στην σκηνή και να υποκληθεί στο σχολικό κοινό τους.

- Ζητώ λοιπόν από εσάς, όντας νεότεροι από εμάς τους καθηγητές, να ακούσετε προσεκτικά τα κομμάτια που ετοίμασαν τα παιδιά και με συνετό τρόπο σκέψης να επιλέξετε το καλύτερο. Μέσα στο σάιτ του σχολείου μας έχει αναρτηθεί ο διαγωνισμός αυτός στον οποίο θα μπει ο καθένας σας με τον λογαριασμό του και θα ψηφίσει αμέσως μετά. Παρακαλώ Κάντε ησυχία και σεβαστείτε τον κόπο των συμμαθητών σας.

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now