Έλλη

487 69 31
                                    

Οι επόμενες ημέρες κυλούσαν, όλως παραδόξως, πολύ καλά. Η Έλλη με τον Jimin τα πήγαιναν μια χαρά, όπως και στις αρχές. Έκαναν αστεία, πείραζαν ο ένας τον άλλον και περνούσαν καλά μαζί με τα υπόλοιπα μέλη. Από την άλλη, με τον Seungri είχαν σχεδόν καθημερινή επικοινωνία μετά το σχολείο μέσω του κινητού. Δεν είχαν μιλήσει παραπάνω για την μικρή τους εξομολόγηση την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην ταράτσα, πράγμα που έφερνε και τους δύο σε αμηχανία, όμως για να λυθούν αυτά τα πράγματα πρέπει να γίνονται οι συζητήσεις πρόσωπο με πρόσωπο. 

Η Raesoup με τον Jin ερχόντουσαν όλο και πιο κοντά. Πάντα μέσα στην ημέρα εκείνος φρόντιζε να περνάει λίγο χρόνο μαζί της και πλέον είχαν κάνει καθημερινή συνήθεια να πηγαίνουν μαζί ως τη στάση όταν σχολούσαν. Παρόλα αυτά η Raesoup ήταν αρκετά στεναχωρημένη εξαιτίας του αδερφού της που το τελευταίο διάστημα απομακρυνόταν και γινόταν όλο και πιο κακόκεφος. 

Ο Namjoon, όσες φορές προσπαθούσε να σκεφτεί λογικά τα λόγια του Yoongi, δεν μπορούσε να τα καταφέρει και τον έβλεπε λάθος. Αυτό τον έκανε να είναι κάπως απότομος με τους πάντες. 

Η Jisup από την άλλη είχε βρει έναν πολύ καλό φίλο στο πρόσωπο του Jungkook. Στη τάξη ήταν στα διπλανά θρανία και στα περισσότερα εργαστήρια, αν όχι σε όλα,  καθόντουσαν μαζί. Όπως ο ίδιος της είχε υποσχεθεί, θα τη βοηθούσε να ενταχθεί ξανά στην παρέα των BTS και τα βήματα που έκανε ήταν μεν αργά αλλά σταθερά για την επίτευξη αυτού του στόχου. 

- Γιατί είναι όλοι μαζεμένοι εκεί;

ρώτησε με περιέργεια ο Taehyung το πρωί της Δευτέρας , καθώς προχωρούσαν με την Έλλη στην είσοδο του κεντρικού κτηρίου.

Είχε μαζευτεί πολύς κόσμος γύρο από τον μεγάλο πίνακα ανακοινώσεων, στον οποίο έμοιαζε να είναι καρφιτσωμένο ένα μεγάλο πανί. Φωνές, τσιρίδες και ενθουσιασμός. Κοιτάχτηκαν αναμεταξύ τους και πήγαν τρέχοντας ως εκεί, σκουντώντας κόσμο για να περάσουν μπροστά. Αν και ήταν δύσκολο, με λίγη προσπάθεια τα κατάφεραν. 

"Σχολική Εκπαιδευτική Εκδρομή 20--/ 3 / 25 έως 20--/ 3 / 30"
"Ταϊλάνδη"
"Αιτήσεις για συμμετοχή θα ληφθούν από τον εκπρόσωπο κάθε τμήματος"
"Παρακαλείται να συμπληρωθούν και να παραδοθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα"

- Τί; Ήξερες εσύ για την εκδρομή;

- Ιδέα δεν είχα! Δεν μου το είχε αναφέρει ποτέ κανείς.

απάντησε η Έλλη και μαζί με τον Taehyung (ξ)έφυγαν με δυσκολία από το πλήθος.

- Πως γίνεται να μην έχουμε ιδέα για μια εκδρομή που είμαστε αναγκασμένοι να πάμε; Όχι ότι δεν θέλω να πάω στην Ταϊλάνδη. Φυσικά και θέλω. Ξέρω ότι είναι υπέροχη χώρα. Αλλά δεν έπρεπε να μας ενημερώσουν με το που ήρθαμε σε αυτό το σχολείο; 

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now