Jimin's Lover pt1

708 100 15
                                    

Η Έλλη τις υπόλοιπες ώρες ήταν κάπως αφηρημένη. Θα μπορούσε κανείς να την περιγράψει και ανήσυχη. Κοιτούσε έξω από το παράθυρο και δεν έδινε ιδιαίτερη σημασία στο μάθημα κάτι που η καθηγήτρια της Γεωμετρίας παρατήρησε και της έκανε μια μικρή επίπληξη. Υποσχέθηκε πως θα πρόσεχε από εκεί και πέρα, όμως αν και το βλέμμα της ήταν καρφωμένο στον πίνακα, της φαινόταν αδύνατον να παρακολουθήσει έστω και μία λέξη από το μάθημα.

Δεν μπορούσε να καταλάβει τι στην ευχή γινόταν με αυτή. Γιατί ήταν έτσι; Ο jimin καθόταν και την παρατηρούσε, προσπαθώντας να καταλάβει τι τις είχε συμβεί. Φοβόταν μήπως έκανε ο ίδιος κάτι που την πείραξε.

- Που ταξιδεύεις εσύ όλη μέρα;

τη ρώτησε μόλις σχόλασαν.

- Τι εννοείς;

Η Έλλη ανταπέδωσε την ερώτησή του μαζεύοντας αδιάφορα τα βιβλία της.

- Δεν ξέρω. Φαίνεσαι κάπως παράξενη μετά το τέταρτο διάλειμμα. Σα να έχασες την ενέργειά σου. Μήπως έγινε κάτι που σε στεναχώρησε;

- Τι; Πφφφ, φυσικά και όχι. Είμαι όπως ήμουν από το πρωί!

του απάντησε βιαστικά, ξέροντας πως ο Seungri δεν είχε φύγει ακόμα από την αίθουσα.

Δεν είχε καμία όρεξη να νομίζει τίποτα περίεργα πράγματα και να καταστρεφόταν αυτή η φιλική σχέση που είχαν αποκτήσει το τελευταίο διάστημα. Έτσι, είπε αυτά στον Jimin και τον σκούντηξε για να βγουν μαζί από την αίθουσα. Ο Taehyung είχε φύγει κάποια στιγμή γιατί δεν ένοιωθε και πολύ καλά.

- Όπως νομίζεις. Λέω να σε πάω μέχρι τη στάση σήμερα, καλού κακού. Είσαι εντάξει με αυτό;

- Νόμιζα πως είχες προπόνηση...θα καθυστερήσεις έτσι.

- Μη σε νοιάζει. Περιμένουμε τις νέες στολές μας οπότε θα αργήσουμε να ξεκινήσουμε σήμερα.

- Τότε είμαι οκ.

Προχωρούσαν οι δυο τους μέχρι τη στάση μιας που όλοι οι άλλοι είχαν δουλειές είτε με τις λέσχες τους, είτε προσωπικές. Πριν κλείσουν τα σχολεία για τις διακοπές των Χριστουγέννων θα γινόντουσαν τα τουρνουά των αθλημάτων μεταξύ των άλλων σχολείων και έπρεπε να προπονηθούν σκληρά. Ανάλογα με την εποχή, πήγαιναν και οι δραστηριότητες. Το χειμώνα τα τουρνουά, την άνοιξη γινόταν φεστιβάλ ζωγραφικής, σκίτσου γλυπτικής κλπ, το καλοκαίρι ήταν το μεγάλο φεστιβάλ μουσικής και το φθινόπωρο η τεχνολογική έκθεση και ο διαγωνισμός επιστημών. Ο Jimin φέτος ήθελε όπως και δήποτε να εκτοξεύσει την ομάδα μπάσκετ στην κορυφή και αγωνιζόταν πολύ σκληρά για αυτό.

BigBang vs BTSTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang