Daesung

571 98 17
                                    

- Seungri, δεν έχεις σκοπό να μου πεις τι έγινε και ζήτησες εσύ συγνώμη από αυτή την κοπέλα.

- Daesung στο είπα και πριν, δεν είναι δουλειά σου.

Ο Daesung πήγε με γρήγορα βήματα κοντά του και τον έπιασε απότομα, αναγκάζοντάς τον να γυρίσει.

- Ω ναι, είναι! Ξέρεις ποιος θα ερχόταν κανονικά σήμερα στην ταράτσα για να παρακολουθήσει το ραντεβού σας; Ο Teayang αλλά του είπα να το αφήσει επάνω μου. Και ξέρεις τι θα έκανε ο hyung αν σε άκουγε να της ζητάς συγνώμη; Νομίζω δεν χρειάζεται καν να σου πω.

Ο Seungri τραβήχτηκε και ο Daesung αναγκάστηκε να τον απελευθερώσει. Έμοιαζε πολύ εκνευρισμένος τώρα. 

- Και για ποιον ακριβώς λόγο ο Taeyang ήθελε να μας κατασκοπεύσει; Ε;

Ο Daesung τώρα δεν πολυμιλούσε. Είχε ψιλοσκύψει το κεφάλι του και κοιτούσε το πάτωμα. Ο Seungri περίμενε μια πολύ καλή απάντηση για να μην τα πάρει εντελώς στο κρανίο, αλλά αυτή δεν ήρθε από πουθενά.

- Τώρα σε ρώτησα εγώ κάτι και θέλω μια απάντηση!

- Γιατί...δ-δεν σε εμπιστεύεται...

Με το που βγήκαν αυτά τα λόγια από το στόμα του, ο Seungri άνοιξε διάπλατα τα μάτια και τα ξαναέκλεισε αμέσως δηλώνοντας οργή. Ποιο ήταν επιτέλους το πρόβλημα του Taeyang; Από την στιγμή που ο GD είχε διαλέξει τον Seungri, δεν θα έπρεπε να ασχολείται καθόλου με αυτή την υπόθεση, αλλά όχι, έπρεπε να το κάνει.

- Άκου Seungri, λυπάμαι. Δεν ήθελα να σε κατασκοπεύσω. Εγώ σε εμπιστεύομαι και ξέρεις ότι μπορείς να βασίζεσαι επάνω μου.

- Ναι, το ξέρω.

Κάθισαν και οι δύο μαζί στην ταράτσα και απλώς κοιτούσαν τη θέα από εκεί. Δε μιλούσαν καθόλου. Κάποια στιγμή, πρώτος ο Seungri αποφάσισε να σπάσει την σιωπή. 

- Ο Taeyang έχει δίκαιο.

- Τι; Σχετικά με ποιο πράγμα;

-Εγώ...την προηγούμενη φορά που συνάντησα την Έλλη στην ταράτσα...τη φίλησα.

- ΤΙΙΙΙ;;;;

ακούστηκε δυνατά η φωνή του Daesung. 

Είχε μείνει να κοιτά τον φίλο του με ανοιχτό το στόμα. Δεν πίστευε στ' αυτιά του. 

- Αποκλείεται! Γιατί έκανες μια τόσο χαζή κίνηση; Δεν ήταν καν μέσα στο σχέδιο. Ο G-Dragon σου είπε να μη την κάνεις να σε ερωτευτεί. Μόνο να σε συμπαθήσει. 

- Ξέρω τι είπε ο GD, εντάξει; Για αυτό και της ζήτησα συγνώμη, για να μη νομίζει κάτι άλλο. Ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος. Ήρθε μέσα στη βροχή και εκείνη τη στιγμή μου θύμισε την Suki.

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now