Christmas Celebration pt4

469 87 36
                                    

Το βλέμμα του Seungri ήταν καρφωμένο πάνω στην Έλλη από την στιγμή που μπήκε μέσα στο πολυτελές γραφείο του διευθυντή. Την κοιτούσε τόσο έντονα με έναν περίεργο τόνο στα μαύρα του μάτια, λες και δεν τον ένοιαζε αν θα τον παρατηρούσαν οί άλλοι. Εκείνη με το που διασταυρώθηκαν οί ματιές τους, γύρισε το κεφάλι της σε άλλη κατεύθυνση. Δεν είχε το θάρρος να τον κοιτάξει και ντρεπόταν υπερβολικά πολύ γιατί ήταν σίγουρη πως ειδε το φιλί της με τον Jimin.

Παρόλο που οι BTS ήταν οί νικητές, κανένα μέλος πλην της Uee, δεν έμοιαζε να το χαίρετε. Ήξεραν πως αυτή η πράξη του Jimin θα έφερνε προβλήματα στην συνεννόηση από εδώ και πέρα. Ο Namjoon μάλιστα φοβόταν για τα χειρότερα όμως εκείνη τη στιγμή έπρεπε απλά να αφοσιωθεί σε ότι είχε να πει ο διευθυντής Kim.

- Πρώτα από όλα, θέλω να πω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Πραγματικά νομίζω πως είδα ένα μέρος μόνο απ όσα έχετε να δώσετε στο μέλλον και αυτό με κάνει και νιώθω περήφανος. Είναι μεγάλη τιμή που το σχολείο μας βγάζει τέτοια αστέρια. Να σας θυμίσω πως οί Super Junior ήταν όλοι μαθητές εδώ όπως και εσείς πριν την λαμπρή τους καριέρα.

- Πολυ ωραία όλα αυτά αλλά διευθυντά Kim, αφήστε στην άκρη τους προλογους και πείτε μας τι μας θέλετε.

έκανε ο G-Dragon νιώθοντας πως δεν θα άντεχε να μείνει για πολύ ακόμα στον ίδιο χώρο με τον Namjoon.

- Σωστά. Ήθελα λοιπόν να σας πω πως αυτός ο διαγωνισμός που ελειξε με τους BTS ως νικητές ήταν για να αποφασίσουμε ποιο από τα δύο συγκροτήματα θα παραβρεθούν στον τελικό διαγωνισμό.

- ΤΙ;;;;

φώναξαν ο Namjoon και ο Jiyong ταυτόχρονα, έχοντας όμως εντελώς διαφορετικό τόνο στη φωνή τους.

- Διευθυντά, είχες πει πως θα ήταν μια ασήμαντη παρουσίαση των τραγουδιών για να δούμε τι προτειμούν περισσότερο τα παιδιά!

- Ξέρω τι είπα Jiyong και σε παρακαλώ κάθισε στη θέση σου. Σας το είπα αυτό για να δω ποιος θα το έπερνε πιο πολύ στα σοβαρά. Εξαλλου με βάση τους κανόνες, δεν μπορούν να συμμετέχουν δυο συγκροτήματα από το ίδιο σχολείο.

- Οι BigBang έχουνε φέρει αυτό το σχολείο εδώ που είναι! Πως μπορείς τόσο ανεύθυνα να μας λες πως δεν θα πάρουμε μέρος φέτος. Θέλεις να πέσει το σχολείο από την κορυφή;

- Νομίζω πως αφού άρεσαν περισσότερο οι BTS στους μαθητές, μπορούμε να τους δώσουμε μια ευκαιρία για φέτος. 

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now