Jin

869 115 14
                                    

Το αγόρι κοιτούσε την Έλλη κατάματα και εκείνη ένιωσε το βλέμμα του να τη διαπερνά, δημιουργώντας της ένα εσωτερικό ρίγος.

"Τι έκανα πάλι; Δεν πιστεύω να χτυπάνε και κορίτσια σε αυτό το σχολείο. Αχ Θεέ μου, σώσε με!" σκέφτηκε καθώς μέσα της έτρεμε σαν το φύλλο.

- Αυτό, ξεκίνησε να λέει το αγόρι χωρίς να έχει πάρει το χέρι του από τον ώμο της. Αυτό το κομμάτι σοκολατόπιτας, θα το φας;

- Ε;

έκανε η Έλλη και όλο το αίσθημα του φόβου εξαφανίστηκε.

- Τη σοκολατόπιτα που έχεις στο πιάτο σου, θες να τη φας;

ξαναρώτησε το αγόρι.

"Με δουλεύει. Κάποιος μου κάνει πλάκα, δεν εξηγείται αλλιώς. Με κοψοχόλιασε μόνο και μόνο για να με ρωτήσει αυτό;".

- Λογικά, θα το φάω.

του απάντησε η Έλλη και το αγόρι χαμήλωσε το βλέμμα του.

- Θέλεις να ανταλλάξουμε;

της είπε σιγανά κοιτώντας το πάτωμα.

- Ορίστε;

έκανε εκείνη προσπαθώντας να καταλάβει την ερώτησή του.

Τότε το αγόρι, πήρε το χέρι του από τον ώμο της, άφησε το δίσκο του σε ένα τραπέζι που βρισκόταν δίπλα του και ενώνοντας τα χέρια του σε θέση παράκλησης, κοίταξε την Έλλη και άρχισε να μιλάει πολύ πιο δυνατά απ' ότι έπρεπε.

- Σε παρακαλώ πολύ μαθήτρια, δώσε μου τη σοκολατόπιτά σου. Περίμενα πως και πως να κάνει ο σεφ αυτό το γλυκό γιατί είναι το αγαπημένο μου, αλλά άργησα να έρθω στην τραπεζαρία γιατί είχα πρόβα με τη λέσχη του θεάτρου. Σε παρακαλώ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ-"

- Εντάξει, εντάξει! Παρ' το!

του έκανε η Έλλη κουνώντας το χέρι της για να σταματήσει και εκείνος τινάχτηκε απότομα.

Η δυνατή του φωνή είχε αρχίσει να τραβάει τα βλέμματα και είχε γίνει θέαμα για πολλά παιδιά από αυτά. Η Έλλη έπιασε το πιάτο με το γλυκό, για το οποίο γινόταν τόση φασαρία και του το έδωσε.

- Αλήθεια μπορώ;! Αιγκοο, είσαι τόσο καλή. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ μαθήτρια. Θα φτιάξω ένα γλυκό για εσένα και θα στο φέρω αύριο.

είπε με ένα φωτεινό χαμόγελο και πήγε να φύγει κάνοντας μια ευχαριστήρια υπόκλιση.

- Α, ξέχασα. Με λένε Kim Seok Jin και είμαι στο Γ3. Αν με χρειαστείς κάτι, μπορείς να 'ρθεις και να με βρεις. Και πάλι σε ευχαριστώ.

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now