Jisup or Elli?

621 98 34
                                    

Οι μέρες κύλισαν για ακόμα μία φορά σαν ποτάμι. Όλο το σχολείο βρισκόταν σε μια μικρή αναστάτωση η οποία μπορούσε να χαρακτηριστεί και χαριτωμένη κατά κάποιον τρόπο. Άλλο ένα πρωτόγνωρο αίσθημα για την Έλλη αφού στο σχολείο τις δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να διαβάζουν μερικά ποιήματα και να λένε δύο με τρία τραγούδια την ημέρα που έκαναν γιορτή για τα Χριστούγεννα.

Φυσικά δεν ήταν μόνο οι γιορτή. Σύντομα θα γινόντουσαν και οι αθλητικοί αγώνες ανάμεσα στα σχολεία της Κορέας που είχαν λάβει μέρος. Το καλό με αυτό το σχολείο ήταν πως ενίσχυε αρκετά όλους τους κλάδους του.

Ο Seungri όλο αυτό το διάστημα δεν της είχε ξαναμιλήσει. Για την ακρίβεια την αγνοούσε παντελώς, σα να μην υπήρχε καν. Ακόμα και όταν εκείνη είχε πάει δυο-τρεις φορές στην ταράτσα, όπου ο ίδιος συνήθιζε να συχνάζει, ήταν άφαντος.Φαντάστηκε πως θα είχαν υποψιαστεί κάτι τα υπόλοιπα μέλη των BigBang και για να μη δώσει παραπάνω στόχο θα άφησε λίγο χρόνο για να περάσει. Ασφαλώς ήταν και το γεγονός πως πλέον έκανε αρκετό κρύο για να πάει ο οποιασδήποτε εκεί. Παρόλα αυτά και η δική του η συμπεριφορά ήταν κάπως περίεργη...

Η Raesoup έτρεξε με φόρα προς το μέρος της Έλλης όταν την συνάντησε στο διάλειμμα και την τράβηξε για να πάει μαζί με εκείνη και την Jisup.

- Το τουρνουά είναι κοντά!

σχολίασε με ενθουσιασμό και έριξε μια φιλική αγκωνιά στην Jisup.

- Ναι, το ξέρω!

- Λοιπόν....να κάνουμε κάτι για την ομάδα του μπάσκετ μας. Εμένα είναι ο αδερφός μου οπότε θα του φτιάξω οπωσδήποτε ένα πανό. Εσείς, τι θα κάνετε;

Η Έλλη αυτόματα θυμήθηκε την ημέρα που ο Jimin της είχε ζητήσει να του κάνει ένα τεράστιο πανό και γέλασε ελαφρώς στη θύμηση της γκριμάτσας του.

- Ο Jimin είχε ζητήσει να του κάνω ένα, επίσης.

είπε σιγανά.

Για την ακρίβεια δεν ήξερε αν έπρεπε να το πει δυνατά ή να το αφήσει στην άκρη του μυαλού τις. Το τελευταίο διάστημα δεν ήταν και πολύ καλά με την Jisup και εκείνη της πήγαινε κάπως κόντρα. Για παράδειγμα, όταν πρότεινε κάποια αλλαγή ή έστω τροποποίηση σε μια από τις κινήσεις για την κεντρική χορογραφία, εκείνη της απαντούσε κάτι του στυλ "και τι ξέρεις εσύ από χορό;". Δεν μπορούσε καν να φανταστεί τον λόγο που είχε γίνει έτσι.

- Νομίζω πως εγώ θα πρέπει να κάνω κάτι τέτοιο για τον Jimin sambe.

την άκουσε να λέει με σταθερό τόνο στη φωνή της.

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now