V

826 108 30
                                    

- Αα Έλλη, ήρθες! Να σου γνωρίσουμε το καινούριο μέλος της λέσχης μας.

έκανε με ενθουσιασμό ο αρχηγός τους, δείχνοντας τον Taehyung, που απλώς καθόταν και κοιτούσε την Έλλη, έχοντας μια έκφραση, που δεν μπορούσε κανείς να καταλάβει τι ακριβώς σκεφτόταν.

Έμοιαζε να χαμογελά σαν να της έλεγε: "Χα, σου την έφερα! Θα είμαι και εγώ στη λέσχη".

- Τη γνωρίζω ήδη!

απάντησε ο Taehyung με άνεση.

- Ναι, είμαστε στην ίδια τάξη.

- Ααα θαυμάσια! Έλλη, γνωρίζεις πόσο ταλαντούχος είναι; Ξέρει να παίζει κιθάρα, πιάνο και σαξόφωνο. Είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στη λέσχη μουσικής, όσο είμαι αρχηγός εδώ.

- Χαχαχα νομίζω πως υπερβάλλετε αρχηγέ Lee.

απάντησε ο Taehyung με ένα πλατύ χαμόγελο.

- Καθόλου! Είσαι ένα παιδί θαύμα. Οπότε, με τι απ' όλα θα ήθελες να ασχοληθείς στη λέσχη μας;

- Χμμ...με το σαξόφωνο! Μου αρέσει πάρα πολύ σα μουσικό όργανο.

- Εξαίσια! Μόλις αποκτήσαμε τον νέο μας σαξοφωνίστα.

είπε ο αρχηγός Lee και το χτύπησε φιλικά στον ώμο, γελώντας.

Όλοι κάθισαν στις καρέκλες τους. Αμέσως μετά ο αρχηγός στάθηκε μπροστά τους και πήρε και πάλι τον λόγο, πιο σοβαρός αυτή τη φορά.

- Λοιπόν παιδιά, έχω πολύ σημαντικά νέα. Στο προηγούμενο διάλειμμα, μίλησα με τον αρχηγό της ομάδας θεάτρου και μου ζήτησε να επενδύσουμε μουσικά τη θεατρική παράσταση των Χριστουγέννων, όπως κάνουμε άλλωστε και κάθε χρόνο. Τα τραγούδια που θα παίξουμε είναι τα κλασικά και υπάρχουν μέσα στα πεντάγραμμα που βρίσκονται  πάνω στα αναλόγιά σας.

Όλα τα παιδιά άνοιξαν τα πεντάγραμμα.

- Θα ξεκινήσουμε από τον μικρό τυμπανιστή για σήμερα και σιγά σιγά, θα βγάλουμε και τα υπόλοιπα. Έχουμε ακριβώς τον χρόνο που χρειαζόμαστε, οπότε δεν είναι ανάγκη να αγχώνεστε.

- Με συγχωρείτε αρχηγέ.

ακούστηκε η φωνή του Taehyung.

- Παρακαλώ.

- Θα υπάρχει μόνο μελωδία ή θα τραγουδήσει και κάποιος;

- Πολύ καλή ερώτηση. Συνήθως απευθυνόμαστε στον Taeyang sambenim, που έχει την κατάλληλη φωνή για τέτοιου είδους τραγούδια.

Με το που άκουσε η Έλλη το όνομά του ταράχτηκε και καταλάθος σκούντηξε το αναλόγιο, με αποτέλεσμα να πέσουν όλα τα πράγματα κάτω και να δημιουργηθεί ένας μικρός πανικός. Τα παιδιά έσπευσαν να την βοηθήσουν.

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now