*Jungkook*

376 76 5
                                    

O Jungkook έφυγε από την αίθουσα χορού ελαφρώς εκνευρισμένος. Ήξερε πως εν μέρη ο Jimin είχε δίκαιο όμως ήταν πάρα πολύ σκληρός απέναντι στη Jisup. Ούτε εκείνος μετά απ' όλα όσα είχαν γίνει της είχε καμία ιδιαίτερη αδυναμία, αλλά δεν της έδωσαν ούτε μια ευκαιρία να μιλήσει και να πει ό,τι είχε να πει. Και το χειρότερο ήταν πως ο Namjoon δεν μπήκε καν στον κόπο να τον αποτρέψει, πράγμα που έπρεπε να κάνει αφού το αρχικό κόνσεπτ ήταν να συζητήσουν σαν άνθρωποι. 

Αυτόματα έβαλε τον εαυτό του στη θέση της συμμαθήτριάς του. Ακόμα και ο ίδιος να είχε κάνει κάτι τέτοιο και να είχε βρει κάποια στιγμή το θάρρος να αντιμετωπίσει τα πρόσωπα των άλλων θα ήθελε να του δώσουν μια ευκαιρία να μιλήσει και αφού ακούσουν τι έχει να πει, ύστερα να τον κρίνουν.

Καθώς προχωρούσε με γρήγορο και νευρικό βάδην, παρατήρησε τη Jisup να κάθετε σε ένα παγκάκι. Την είδε από πίσω αλλά μπορούσε να καταλάβει ότι ήταν αυτή. Έκανε μερικά βήματα προς τα πίσω και αφού έμεινε να την κοιτάει για λίγο προχώρησε προς το μέρος της.

Πήγε αργά και σιγανά στάθηκε λίγο πιο μακριά της.

- Jisup-ah... είσαι εντάξει;

τη ρώτησε και εκείνη τραντάχτηκε γιατί δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία του.

- Jungkook! Μια χαρά.

βιάστηκε να του απαντήσει και σκούπισε άτσαλα τα δάκρυά της.

Φοβήθηκε κάπως όταν τον αντίκρισε γιατί νόμισε πως ήρθε για να την "κατσαδιάσει" και αυτός, με αποτέλεσμα να παραξενευτεί όταν τον είδε να την πλησιάζει και να κάθετε κοντά της.

- Ξέρω πως ο τρόπος του Jimin δεν ήταν και ο καλύτερος. Όλοι μας  είμαστε πολύ απογοητευμένοι από εσένα και ακόμα περισσότερο εκνευρισμένοι. Η ζωή μας βρέθηκε πραγματικά σε κίνδυνο τη τελευταία φορά εξαιτίας σου.

είπε ήρεμα και γέλασε με πίκρα.

- Το ξέρω και πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ. Δεν είχα ιδέα για όλα αυτά. Όταν έμαθα τι έγινε και πως καταλήξατε στο νοσοκομείο κόντεψα να τρελαθώ.

Ο Jungkook την κοιτούσε τώρα προσεκτικά περιμένοντας να ακούσει τι ακριβώς είχε να πει. 

- Στη πραγματικότητα εκείνη την ημέρα είχα βγει με τη Uee. Το τελευταίο διάστημα κάναμε πολύ παρέα και μπορώ να πω πως είχαμε δεθεί κάπως. Ξέρεις... εμένα μου αρέσει ο Jimin και εκείνη μου έδινε πολύ καλές συμβουλές και με βοηθούσε στο πως να φέρομαι για να του τραβήξω τη προσοχή και τα σχετικά. Βγαίναμε και συχνά. Αν και άκουγα πολλά άτομα να λένε άσχημα λόγια για εκείνη στο σχολείο, η συμπεριφορά της απέναντί μου ήταν πάντα άψογη. Και μου είχε ανοιχτεί αρκετά το τελευταίο διάστημα.

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now