Valentine's Day pt2

431 73 49
                                    

Όλη σχεδόν η ομάδα των BTS καθόντουσαν στην τραπεζαρία και έτρωγαν το μεσημεριανό τους, εκτός από τον Yoongi. Σήμερα όλα τα φαγητά του μενού ήταν επίκαιρα. Κέικ ρυζιού σε σχήμα καρδιάς, τηγανητό κοτόπουλο με ντοματίνια σε σχήμα καρδιάς, σοκολατόπιτα σε σχήμα καρδιάς. Όλα ήταν τέλεια και είχαν σχήμα καρδιάς.

Η Έλλη κουβαλούσε μαζί το δικό της κουτάκι με το γλυκό που είχε φτιάξει ολομόναχη, για να το δώσει σε αυτόν που είχε στο μυαλό της.

- Στο δικό σου το σχολείο κάνατε τίποτα τέτοιο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

ρώτησε με έντονη περιέργεια ο Hoseok.

- Λοιπόν... στο κυλικείο μας πουλούσαν κουλούρια σε σχήμα καρδιάς... αυτό. Και γενικά δεν είχαμε αυτή την ανταλλαγή γλυκών. Κανένα κορίτσι δεν θα έδινε σε κανέναν σοκολατάκια και τέτοια. Εκτός και αν ήταν το αγόρι της. Αλλά και πάλι συνήθως τα αγόρια είναι αυτά που θα φέρουν κόκκινα τριαντάφυλλα, αρκουδάκια και τα λοιπά στις κοπέλες τους.

- Αλήθεια;

Η Έλλη κούνησε καταφατικά το κεφάλι της και συνέχισε.

- Μου αρέσει όμως που εδώ κάνετε το ανάποδο. Έχει πλάκα. Και μιας που το συζητάμε, sambe, αυτό είναι για εσένα.

είπε και έσυρε το κουτάκι της για να πάει στην άλλη άκρη του τραπεζιού που καθόταν ο Namjoon. Εκείνος την κοίταξε απορημένος και όλοι οι υπόλοιποι αναφώνησαν ένα πονηρό:

- Ωωωωω

- Έλλη, δεν είχαμε καταλάβει πως τα συναισθήματά σου για τον hyung ήταν... διαφορετικά.

την πείραξε ο Taehyung και εκείνη έσπευσε να εξηγήσει.

- Για την ακρίβεια είναι ένα δώρο για να πω "ευχαριστώ". O Namjoon sambe ήταν δίπλα μου πάντα, κάθε φορά που μου συνέβαινε κάτι κακό και με βοηθούσε όποτε είχα πρόβλημα. Ακόμα και αν πολλές φορές ήμουν λάθος στις αποφάσεις μου και στον τρόπο σκέψης μου, εκείνος με έκανε να καταλαβαίνω ποιο είναι το σωστό. Επίσης έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή του για να με σώσει, διέλυσε ένα γκρουπ και έσπασε το χέρι του εξαιτίας μου. Ένα κέικ είναι το λιγότερο που μπορούσα να κάνω.

Κανένας δεν μίλησε. Όλοι είχαν μείνει και την κοιτούσαν χωρίς να ξέρουν τι να πουν. Ο Namjoon πάντα έτρεχε για εκείνους αλλά κανένας τους δεν είχε σκεφτεί ποτέ να τον ευχαριστήσει για ό,τι έκανε.

Ο Namjoon άνοιξε απλά το κουτάκι και μέσα είδε ένα στρογγυλό κεκάκι που έγραφε επάνω: "The best leader and my best brother"

BigBang vs BTSTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon