Rap Monster

576 88 31
                                    

- Έλλη σταματά!

της φώναξε μα εκείνη απλά επιτάχυνε το βήμα της ακόμα πιο πολύ, σκουπίζοντας άτσαλα τα δάκρυα που παρακαλούσαν να τρέξουν σαν ρυάκι από τα μάτια της.

- Έλλη σου μιλάω!

η φωνή του ακουγόταν ακόμα πιο κοντά της τώρα.

Μερικά από τα παιδιά που είχαν απομείνει σταμάτησαν να κάνουν οτιδήποτε τους τραβούσε την προσοχή και έμειναν να τους κοιτάνε. Ακόμα και οι BigBang που είχαν σχεδόν βγει από την καγκελόπορτα του σχολείου, επέστρεψαν για να δουν τι επρόκειτο να συμβεί. Και το θριαμβευτικό χαμόγελο του GD είχε πάρει θέση στα καλοσχηματισμενα χείλη του, γνωρίζοντας πολύ καλά πως θα διαλυόταν στην τελική το γκρουπ τους, χωρίς να χρειαστεί να κάνει τίποτα.

Τα χέρια του Namjoon τυλιχτηκαν γύρο από τον κορμό της Ελλης, αποτρέποντας την από το να κάνει οποιαδήποτε κίνηση για να ξεφύγει. Έμεινε μονάχα εκεί κόκαλο, με σκημενο το κεφάλι για να μη φαίνεται που κλαίει. Μα ο Namjoon μπορούσε να το καταλάβει από τις καυτές σταγόνες που έσταζαν στα χέρια του και τους κραδασμούς που έκανε το σώμα της. Ένα βουβό μα τόσο σπαρακτικό κλάμα.

Την γύρισε προς το μέρος του αφού την απελευθέρωσε και έβαλε τα χέρια του στους ώμους της.

- Α-άσε μ-με να φυ-φυγ-ω.

- Όχι, δεν θα σε αφήσω να φύγεις.

Σήκωσε το βλέμμα της και τον κοίταξε κατάματα παρακαλώντας τον για αυτή την ελευθερία. Και αντίκρισε έναν Namjoon πολύ διαφορετικό...πολυ γλυκό, με βλέμμα λάγνο, καταπραϋντικό.

Πήρε μια βαθιά ανάσα στην προσπάθειά της να σταματήσει να κόβετε η αναπνοή της από αυτούς τους ανυποφορους κοφτους λυγμούς, όμως δεν τα πολυκατάφερε.

- Θ-θέλω ν-να φυ-γω...

- Δεν το θέλεις και το ξέρω.

- Θ-θέλω...

- Άσχετα με το τι λέει η Uee και η Jisup, δεν πρόκειται να φύγεις! Μπήκες στο team πολύ πιο μπροστά από εκείνες και έχεις βοηθήσει παρα πολύ. Ο ίδιος ο Yoongi παραδέχτηκε πως άν δεν ήσουν εσύ η μουσική για το τραγούδι δεν υπήρχε περίπτωση να είναι τόσο καλή.

Αμέσως μετά της χαμογέλασε. Ακούμπησε το δεξί του χέρι στο πρόσωπό της και της σκούπισε απαλά, στοργικά τα δάκρυά της. Πήρε μερικές τούφες μαλλιών από το πρόσωπό της και κατόπιν της έδωσε το χέρι του.

- Ακόμα και κανένας στο γκρουπ να μη σε ήθελε, σε θέλω εγώ. Και εγώ είμαι ο αρχηγός οπότε οι αποφάσεις μου είναι νόμος.

BigBang vs BTSDonde viven las historias. Descúbrelo ahora