Jimin or Seungri?

637 102 50
                                    

Με το που μπήκε μέσα στην τάξη, είδε τον Yoongi με την Raesoup, την Jisup, τον Taehyung και τον Jin να στέκονται μπροστά από το θρανίο της και το θρανίο του Jimin, ανήσυχοι. Μόλις την είδε η Raesoup, έτρεξε κοντά της.

- Ευτυχώς είσαι εδώ!

αναφώνησε και την έπιασε από τους ώμους.

- Μα καλά που ήσουν; Δεν είδες τη βροχή; Ο Jimin και ο Namjoon έχουν φάει τον κόσμο για να σε βρουν. Νομίζαμε πως έπαθες κάτι κακό.

τη μάλωσε ο Jin καθώς πήγε και αυτός κοντά της.

- Τι πράμα; Γιατί να έχω πάθει κάτι;

- Ποτέ δε ξέρεις...

Εκείνη τη στιγμή μπήκαν μέσα στην τάξη ο Jimin με τον Namjoon. Έμοιαζαν απογοητευμένοι στην αρχή, αλλά μόλις είδαν την Έλλη έλαμψαν. Ο Jimin κατευθείαν έσμιξε τα φρύδια του και στάθηκε μπροστά της.

- Που ήσουν; Ψάξαμε όλο το προαύλιο και δεν σε βρήκαμε πουθενά.

Όλα τα βλέμματα είχαν καρφωθεί επάνω της. Η αμηχανία που ένιωσε εκείνη τη στιγμή ήταν τεράστια. Οι φίλοι της περίμεναν μια απάντηση και το να πει κάτι του στυλ "ξέρετε παιδιά, έτρωγα μεσημεριανό με τον εχθρό μας στην ταράτσα του σχολείου και γελούσαμε, αλλά μη σας νοιάζει, είμαι καλά" δεν ήταν και ότι πιο έξυπνο.

- Λοιπόν; Δεν ήσουν ούτε στο κιόσκι. Που είχες πάει.

- Αα...αυτό...εγώ ξέρετε...

έκανε κερδίζοντας χρόνο και κατευθείαν έπιασε την κοιλιά της.

- Ήμουν στο κιόσκι και διάβαζα ιστορίες από το Wattpad και λίγο πριν πιάσει η βροχή, άρχισε να με πονάει η κοιλιά μου...έτσι πήγα στην τουαλέτα και τώρα που μου πέρασε ήρθα εδώ.

Ολονών τα πρόσωπα πλέον έδειχναν ανακουφισμένα.

- Είσαι καλύτερα τώρα; Μήπως θες να σε πάμε στον διευθυντή;

- Όχι, ευχαριστώ Yoongi, είμαι μια χαρά!

Δεν ήθελε να τους λέει ψέματα, αλλά τι επιλογές είχε. Έτσι όπως ήταν τα πράγματα δεν είχε και άλλη λύση. Κανονικά εξαρχής δεν έπρεπε να είχε μπλέξει σε αυτή τη κατάσταση, όμως πλέον δεν υπήρχε χώρος για πισωγυρίσματα.

Αποφάσισαν να περάσουν τα υπόλοιπα είκοσι λεπτά του διαλείμματος στην τάξη τους. Έξω έβρεχε ακόμα πιο δυνατά από πριν. Ο ήχος της βροχής που χτυπούσε το τζάμι είχε γίνει κάπως τρομακτικός και τα μπουμπουνιτά με την συνοδεία των κεραυνών, δε βοηθούσαν και πολύ την κατάσταση.

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now