Rap Monster

568 97 16
                                    

Ο Namjoon καθόταν στο παγκάκι από το κιόσκι, περιμένοντας υπομονετικά την Έλλη να του πει τι ήθελε. Την έβλεπε που κοίταζε αγχωμένη δεξιά και αριστερά σαν να φοβόταν μη τους δει κανείς. Δεν καθόταν. Αντιθέτως, βημάτιζε νευρικά ψάχνοντας τις κατάλληλες λέξεις για να πει.

Παρόλα αυτά, ο Namjoon δεν μπήκε στον κόπο να της μιλήσει, για να μη νιώσει πίεση. Από προαίσθημα καταλάβαινε πως ήταν κάτι σημαντικό αυτό που επρόκειτο να ακούσει αλλά πιθανότατα να μην του το έλεγε η ίδια αν ένιωθε πως πιεζόταν. Έτσι προσπάθησε να δείχνει όσο πιο χαλαρός γινόταν.

Κάποια στιγμή πήγε και κάθισε δίπλα του έχοντας σιγουρευτεί πως ήταν απολύτως ολομόναχοι. Τον κοίταξε κατάματα, γεμάτη ειλικρίνεια.

- Sambe, μου είπες πως μπορώ να σου εμπιστευτώ τα πάντα, σωστά; Μου είπες να σε βλέπω ως τον μεγάλο μου αδερφό.

- Ναι. Θυμάμαι ακριβώς τι είπα.

- Κάνω κάτι εδώ και καιρό...που ίσως θα σε έφερνε σε δύσκολη θέση αν το μάθαινες και...και πιθανότατα να σχημάτιζες μια άσχημη γνώμη για εμένα...

- Όπως;

Η Έλλη άρχισε να ξεφυσάει και αφού μάζεψε λίγο θάρρος, το εξομολογήθηκε πως συναντούσε στα κρυφά τον Seungri. Του είπε ό,τι ακριβώς της είχε πει και εκείνος, πως είχε αλλάξει και πως δεν ήθελε να είναι μαζί με τους BigBang γιατί δεν του άρεζαν αυτά που έκαναν, αλλά δεν μπορούσε να τους παρατήσει λόγο των όσων είχε περάσει στο γυμνάσιο και πως θα ήταν προδοσία προς τον G-Dragon, ο οποίος τον έσωσε σε μια δύσκολη στιγμή.

Καθ' όλη τη διάρκεια που η Έλλη μιλούσε, εκείνος την κοιτούσε σκεπτικός και χωρίς να έχει κάποια έκφραση στο βλέμμα του που να προδίδει τα συναισθήματά του. Όταν τελικά τελείωσε και περίμενε φωνές από τον αρχηγό της, εκείνος απλώς τη ρώτησε:

- Πόσο καιρό συμβαίνει αυτό;

- Όχι πολύ. Ήταν μετά τα γενέθλια του Jimin, ξέχασα να στο πω στην αρχή...Άκου sambe, θα το καταλάβω αν το θεωρήσεις προδοσία και αν θελήσεις να με διώξεις από την ομάδα, αλλά πραγματικά δεν είχα πρόθεση για κάτι τέτοιο. Σκέφτηκα πως αν έκανα λίγο παραπάνω παρέα και τον γνώριζα καλύτερα από αυτό που δείχνει στους άλλους, θα μπορούσα να τον τραβήξω από τους BigBang και να διαλυθούν μια και καλή, ώστε κανένα παιδί να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσει ξανά το μπούλινγκ τους.

είπε ξέπνοη, αλλά ο τόνος της φωνής της δεν έμοιαζε σαν να προσπαθούσε να δικαιολογηθεί.

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now