Suga

729 95 17
                                    

Η υπόλοιπη ημέρα, κύλισε πολύ καλά για την Έλλη, καθώς ήταν υπερβολικά πολύ χαρούμενη με την αποκάλυψη του συμμαθητή της. Που και που, κατά τη διάρκεια του μαθήματος, του έριχνε μερικές κλεφτές ματιές. Ακόμα την φαινόταν παράξενο το όλο σκηνικό που έγινε στην ταράτσα.

Ασφαλώς και κράτησε το μυστικό του όπως του υποσχέθηκε, έχοντας μερικές τύψεις, γιατί δεν μπορούσε να λέει ψέματα στον Namjoon. Ένιωθε άσχημα για αυτό, αλλά ήξερε πως ήταν για καλό σκοπό. Βασικά, αυτό ήταν κάτι που η ίδια ήθελε να πιστεύει.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα πήγαινε στο σπίτι της Raesoup, για να δουλέψει πάνω στο κομμάτι της μουσικής μαζί με τον Yoongi. Δεν ήθελε να αργήσει. Πέρασε από ένα κοντινό ζαχαροπλαστείο και αγόρασε ένα κουτί με κουλουράκια. Δεν μπορούσε να πάει με άδεια χέρια πρώτη φορά στο σπίτι τους. Αμέσως μετά, πήρε το λεωφορείο και σταμάτησε στη στάση που έπρεπε. Για καλή της τύχη το σπίτι τους ήταν ακριβώς απέναντι από τη στάση.

Ανέβηκε προσεκτικά τα σκαλοπάτια της πολυκατοικίας και αφού φόρεσε το καλό της χαμόγελο, χτύπησε το κουδούνι. Είχε αργήσει λίγο, αλλά δεν ήταν ανάγκη να ανησυχεί για αυτό, σωστά;

Την πόρτα άνοιξε ο Yoongi, έχοντας αυτό το κλασικό ύφος "μισώ τους πάντες" και όταν η Έλλη τον χαιρέτησε, αυτός το μόνο που γύρισε να της πει ήταν:

- Άργησες πέντε λεπτά.

- Συγνώμη! Ήρθα με τη συγκοινωνία οπότε...

- Ναι οκ.

"Προσπάθησε να μην εκνευριστείς. Ήρθες εδώ για δουλειά, οπότε μείνε ψύχραιμη" είπε στον εαυτό της και αφού έβγαλε τα παπούτσια της στην είσοδο του διαμερίσματός τους, τον ακολούθησε στο μικρό καθιστικό. Την παραξένεψε πολύ που το σπίτι της ήταν πιο μεγάλο από το δικό τους. Όταν η Raesoup της έκανε περιγραφές από τον χώρο στον οποίο είχε περάσει τα παιδικά της χρόνια, το φανταζόταν πολύ μεγαλύτερο από αυτό. Ασφαλώς και δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να το συγκρίνει με αυτό του Jimin.

- Έφερα αυτά για εσάς!

- Καταρχάς γιατί μου μιλάς στον πληθυντικό; Έχουμε την ίδια ηλικία. 

σχολίασε ο Yoongi κοιτάζοντας το κουτί που κρατούσε στα χέρια της.

- Εννοούσα εσένα και τη Raesoup. Δεν είναι εδώ;

- Πως πως; Απλά σου την έχουμε κρυμμένη.

η Έλλη γέλασε, γιατί ήξερε πως το χιούμορ του φίλου της, ήταν κάπως σαρκαστικό.

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now