Jimin vs Seungri pt1

276 52 6
                                    

Ο Seungri από το πρωί δεν είχε ξυπνήσει ιδιαίτερα καλά. Εκτός από τον πονοκέφαλο ήταν υπερβολικά πολύ εκνευρισμένος με τα πάντα. Με τον τρόπο που του μίλησε ο G-Dragon, με τις χυδαίες λέξεις που χρησιμοποίησε για να αναφερθεί στην κοπέλα του και κυρίως με το γεγονός ότι δεν μπορούσε να "είναι" με την κοπέλα του. Τόσο χαζό! Λες και παίζουν σε κανένα σεξπιρικό έργο. Λες και ήταν όντως ο Ρωμαίος με την Ιουλιέτα. 

Μετά την τελευταία φορά που έφαγαν μεσημεριανό μαζί στην ταράτσα, είχαν, επίσης, ψυχραθεί κάπως. Αυτό τον ενοχλούσε πολύ. Και εκείνη η κοπέλα που επέμενε να έρχεται κάθε μέρα; Και αυτή τον ενοχλούσε. Όλα τον ενοχλούσαν! Η ζωή που ζούσε τον ενοχλούσε. Δεν ήταν αυτή που ήθελε. 

Με μήνυμα η Έλλη του ανακοίνωσε πως σήμερα θα έπαιρνε το μεσημεριανό της με τους φίλους της. Δηλαδή και με τον Jimin. Αυτός τον ενοχλούσε περισσότερο απ' όλα. Δεν άντεχε να τον βλέπει να μπορεί να την αγγίζει, να της μιλάει χωρίς να του πει κανείς τίποτα και να γελάνε με αστεία που κάνουν αναμεταξύ τους. Ήταν τόσο κακό που το ήθελε και αυτός; Που ευχόταν να ήταν εκείνος ο πρώτος που θα της είχε μιλήσει όταν είχε έρθει την πρώτη μέρα στο σχολείο και αυτός με τον οποίο θα έκαναν παρέα; Πόσο πιο εύκολα θα ήταν όλα τότε;! 

Αποφάσισε να μην απαντήσει στο μήνυμά της και έτσι έφαγε μόνος του ανόρεχτα πάνω στην ταράτσα. Τι να της έλεγε στο κάτω κάτω;  Ούτε με τους BigBang ήθελε να πάει και να καθίσει. Ακόμα είχε μέσα του πολύ θυμό για τον GD.

Άκουσε λίγη μουσική πριν κατέβει πάλι κάτω, για να εκτονωθεί μα δεν τα κατάφερε και πολύ καλά, παρόλο που η ροκ τον βοηθούσε πάντα κάτι τέτοιες στιγμές.

Στην τάξη τον περίμενε πάλι αυτή η κοπέλα, η Taeyeon. Θυμόταν πλέον πολύ καλά το όνομά της. Εξάλλου είχε η ίδια φροντίσει πολύ καλά για αυτό.

Για να μην ξεσπάσει επάνω της (πράγμα που θα το ήθελε πολύ εκείνη τη στιγμή, πιστέψτε με), αποφάσισε να την αγνοήσει και δίχως να βγάλει τα ακουστικά του κάθισε στη θέση του και έκλεισε σφιχτά τα μάτια. Την άκουσε να φωνάζει αρκετές φορές το όνομά του. 

- Seungri; Seungri sambe; 

Αλλά δεν απάντησε παρά μόνο όταν τον σκούντηξε ελαφρώς στον ώμο για να κερδίσει την προσοχή του, εκείνος άνοιξε τα μάτια και της τράβηξε απότομα το χέρι. 

- Δεν καταλαβαίνεις ότι είσαι εντελώς ενοχλητική; Σε αγνοώ, σου μιλάω άσχημα, τι άλλο πρέπει να κάνω για να με αφήσεις ήσυχο; 

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now