V

351 80 6
                                    

Τη Δευτέρα στο σχολείο, όπως αναμενόταν, τα πράγματα δεν ήταν και τόσο καλά. 

- Καλημέρα.

είπε η Έλλη στους φίλους της μόλις έφτασε στη θέση της.

- Καλημέρα! 

της απάντησε χαρωπά ο Taehyung ενώ ο Jimin άλλαξε τη σελίδα στο περιοδικό του χωρίς να δώσει ιδιαίτερη σημασία.

- Καλημέρα Jimin.

επιχείρησε και πάλι να κερδίσει μια κουβέντα του, αλλά το μοναδικό πράγμα που πήρε ήταν ένα άγριο βλέμμα. 

Εκείνη τη στιγμή στην αίθουσα μπήκε ο Seungri. Η Έλλη γύρισε να τον κοιτάξει και μάλλον έμεινε λίγο παραπάνω το βλέμμα της εκεί, σκεπτόμενη το τι είχε συμβεί το Σάββατο που τους πέρασε. Ο Jimin με την άκρη του ματιού του την παρατήρησε.

- Στον φίλο σου δεν θα πεις ''καλημέρα'';

τη ρώτησε γεμάτος ειρωνεία.

- Jimin-ah! σταμάτα να είσαι έτσι. Αφού η Έλλη μας εξήγησε. Δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίζεις.

τον μάλωσε σχεδόν ο Taehyung. 

Και όμως υπήρχε. Υπήρχε ένα παραπάνω για τον Jimin που εκτός του ότι ένοιωσε κάπως προδομένος, ζήλευε και λιγάκι. Βασικά ζήλευε πολύ. Του φαινόταν αδιανόητο το γεγονός ότι η μόνη κοπέλα που του άρεζε είχε περάσει περισσότερο χρόνο μόνη της με το άτομο που αντιπαθούσε πιο πολύ απ' όλους πάνω στον κόσμο και όχι μαζί του. Και ο Jimin τον Seungri πραγματικά τον αντιπαθούσε οικτρά. Ένα παραπάνω όταν ήξερε πως ο Jungkook είχε καθίσει μια βδομάδα στο νοσοκομείο εξαιτίας του. 

Η συζήτηση κόπηκε με τον χτύπο του κουδουνιού και την είσοδο του καθηγητή της πρώτης ώρας στην αίθουσα διδασκαλίας. Πρώτη φορά η ώρα του μαθήματος πέρασε τόσο βασανιστικά αργά, με την Έλλη να ψάχνει τρόπους για να κάνει τον Jimin να την συγχωρέσει. Είχε αποδεχτεί πως αυτό το παιδί ήταν ένας άνθρωπος που πραγματικά ήθελε στη ζωή της και δεν είχε κανένα σκοπό να αφήσει ένα τέτοιο γεγονός να τους χαλάσει τη φιλία. Όντως δεν ήταν και πολύ καλό αυτό που έκανε και μάλιστα χωρίς να το πει και στους υπόλοιπους, αλλά πως ήταν δυνατόν όλοι οι άλλοι να την έχουν συγχωρέσει εκτός από εκείνον;

Στο πρώτο διάλειμμα ο Jimin βγήκε βολίδα από την τάξη, μην έχοντας όρεξη να μιλήσει, κάνοντας έτσι την Έλλη να αισθανθεί ακόμα πιο άβολα από πριν. 

Πρέπει η έκφραση του προσώπου της να ήταν αρκετά περίεργη γιατί ο Taehyung αμέσως βρήκε ευκαιρία να την πειράξει. 

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now