Big Bang

534 94 3
                                    

Το Σαββατοκύριακο η Έλλη  δε δέχτηκε ούτε ένα τηλεφώνημα από τις φίλες της, έτσι το πέρασε βασανιστικά βαρετά. Παρόλα αυτά είχε αρκετά πράγματα που την απασχολούσαν.

Στο πρώτο διάλειμμα τις βρήκε να συζητάνε μαζί με την Uee και να ψιλογελάνε. "Περίεργα πράγματα" σκέφτηκε ξέροντας πόσο πολύ την αντιπαθούσαν και προχώρησε προς το μέρος τους.

- Καλημέρα!

- Καλημέρα Έλλη! Πώς είσαι;

έσπευσε να ρωτήσει η Raesoup και χωρίς να προλάβει εκείνη να απαντήσει, η φίλη της συνέχισε.

- Δες τι αγοράσαμε το Σάββατο από τα μαγαζιά!

Στα λόγια της, της έδειξε ένα ασημένιο βραχιόλι που είχε επάνω του μικρές πεταλουδίτσες σε αποχρώσεις του ροζ και του μοβ. Είχαν όλες από ένα ίδιο. Αυτό της προκάλεσε μια τσιμπιά στην καρδιά της.

- Αα ώστε περάσατε ωραία το Σαββατοκύριακο σας, χαίρομαι.

- Έπρεπε να είχες έρθει και εσύ. Η Jisup είπε πως σου έστειλε μήνυμα αλλά δεν απαντούσες και αφού συναντήσαμε την Uee και τις φίλες της είπαμε να πάμε όλες μαζί.

- Α...μάλλον δε θα μου ήρθε. Δεν πρέπει να είχα σήμα.

απάντησε εκείνη κοιτάζοντας την Jisup η οποία είχε αλλάξει κατεύθυνση στο βλέμμα της.

Πέρασαν το διάλειμμα και οι τέσσερις μαζί μιλώντας για τα καινούρια ρούχα που υπήρχαν στις βιτρίνες. Η Έλλη δεν μπορούσε να συμμετέχει στην συζήτηση οπότε τις άκουγε να μιλούν ενθουσιασμένες. Ήταν όντως παράξενο κάτι τέτοιο ξέροντας πως η Jisup δεν ήταν και πολύ φαν του να ψωνίζει ρούχα ή να ασχολείται και πολύ με αυτά. Και πως μπορούσε να εξηγήσει το γεγονός πως δεν είχε λάβει κανένα μήνυμα παρόλο που το κινητό της ήταν συνεχώς ανοιχτό;

Περίμενε να φτάσει στην τάξη για να της αλλάξει κάπως η διάθεση. Βρήκε τον Jimin να κάθεται αναπαυτικά στην καρέκλα του και να μιλάει ανέμελα με τον Teahyung. Της άρεζε που αυτοί οι δυο τα πήγαιναν καλά πλέον, γιατί δεν είχαν γνωριστεί και με τον καλύτερο τρόπο.

Αφού τους καλημέρισε, κάθισε στη θέση της σκεπτική. Προσπάθησε να μπει στη συζήτηση τους αλλά μιλούσαν για πράγματα που πραγματικά δεν την ενδιέφεραν εκείνη τη στιγμή. Γύρισε και κοίταξε το άδειο θρανίο του Seungri. Δεν είχε επιστρέψει ακόμα από το διάλειμμα.

"Πλάκα πλάκα εκτός από την τελευταία φορά, δεν ξανασυναντηθήκαμε" σκέφτηκε σιωπηλά και ξάπλωσε πάνω στα χέρια της μέχρι να αρχίσει η επόμενη ώρα του μαθήματος.

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now