BTS

457 83 12
                                    

Την επομένη πήγε ο Jin να τους αλλάξει βάρδια. Έτσι πάνω κάτω πέρασαν οι υπόλοιπες μέρες από τις διακοπές των παιδιών. Μέσα σε ένα νοσοκομείο. Αλλά είχε και τα καλά του η όλη υπόθεση. Μπορεί το κλίμα να μην ήταν το κατάλληλο πάντως η ψύχρα αυτή που τους είχε μείνει από τη γιορτή του σχολείου είχε εξαφανιστεί εντελώς. 

Η Έλλη όταν γύρισε στο σπίτι της πέρασε από μια μίνι ανάκριση των γονιών της. Φυσικά και αναγκάστηκε να τους πει ψέματα. Για την ακρίβεια τους έκρυψε ένα μέρος της αλήθειας. Και η μητέρα της μάλιστα επισκέφτηκε κάποια στιγμή τον Namjoon στο νοσοκομείο, γιατί τον συμπαθούσε πάρα πολύ και ξέροντας πως η οικογένειά του δεν ήταν εκεί, θέλησε να τον κάνει να νιώσει πως είχε άτομα, έκτος από τους φίλους του, στα οποία μπορούσε να βασιστεί.

Ο Jimin τους αποκάλυψε τα πάντα. Τι ακριβώς έγινε και το μήνυμα που του έδειξε η Jisup. Ο Taehyung φαινόταν διστακτικός πάνω σε αυτή τη συζήτηση που αφορούσε εν τέλει τη μικρή του αδερφή. Δεν είχε επικοινωνήσει καθόλου μαζί της από την ημέρα που έγινε αυτό το συμβάν καθώς εκείνη είχε φροντίσει να κλειστεί στο δωμάτιό της, χωρίς να αντιδρά στις απελπισμένες προσπάθειές του.

Παρόλα αυτά κανένας τους δεν ανέφερε για το τι θα έκαναν από εδώ και πέρα, τώρα που δεν ήταν πλέον συγκρότημα, που δεν θα πήγαιναν στον διαγωνισμό και θα άφηναν ξεκρέμαστους συμμαθητές τους που πόνταραν σε αυτούς. Κάθε φορά που πήγαινε να γίνει λόγος για κάτι τέτοιο η συζητήσει άλλαζε αμέσως. Ήταν ό,τι χειρότερο, όμως ήξεραν όλοι τους πολύ καλά πως ο αρχηγός τους το έκανε για να τους προστατεύσει. Δεν μπορούσαν για κανένα λόγο να τον κατηγορήσουν που στάθηκε σωστός απέναντί τους.

Λίγες μέρες προτού ανοίξουν τα σχολεία, ο Namjoon είχε βγει και είχε επιστρέψει στο σπίτι του. Δυσκολευόταν να κάνει μόνος του τις δουλειές του και πόσο μάλλον το φαγητό αφού το καλό του χέρι είχε πάρει αναγκαστικά ρεπό.

- Sambe, θα έρθω να σου μαγειρέψω εγώ σήμερα!

τον ενημέρωσε η Έλλη λίγο πριν κλείσουν το τηλέφωνο.

- Δεν είναι ανάγκη να μπαίνεις σε κόπο. Έχει περισσέψει αρκετό φαγητό από αυτό που μου έκανε χτες ο Jin.

Ασφαλώς και η Έλλη δεν τον άκουσε. Τυχερός λοιπόν ο Namjoon που είχε τη τιμή να δοκιμάσει και κάτι από την ελληνική κουζίνα. Του έκανε και μερικές ακόμα δουλειές που με δυσκολία της κατάφερνε. 

- Θες μήπως κάτι άλλο;

τον ρώτησε η Έλλη μόλις κάθισαν στον καναπέ να ξεκουραστούν.

BigBang vs BTSМесто, где живут истории. Откройте их для себя