Jimin

414 76 15
                                    

- Τι έγινε;

Ο Jimin τινάχτηκε μόλις άκουσε τη φωνή του Namjoon. Δεν τον είχε δει έτσι όπως έβγαινε με φόρα από το σχολείο. Εκείνος όμως τον περίμενε μετά την τιμωρία για να μιλήσουν. Ήξερε πολύ καλά πως κάτι σοβαρό είχε συμβεί ανάμεσά τους και φοβόταν μήπως ο Jimin ξεκίνησε όλο τον καυγά εξαιτίας της Έλλης. 

- Με τρόμαξες hyung! Γιατί διάλεξες να εμφανιστείς μπροστά μου με έναν τέτοιο τρόπο; 

έκανε πιάνοντας την καρδιά του με θεατρικό τρόπο, αλλά ο Namjoon τον κοιτούσε απλά ανέκφραστος, κάνοντάς τον να σοβαρέψει και εκείνος. 

- Θες να πάμε καλύτερα κάπου να κάτσουμε; 

πρότεινε και ο αρχηγός των BTS συμφώνησε. 

Βρέθηκαν σε μια καφετέρια απέναντι από το σχολείο. Ο Jimin του είπε πάνω κάτω πως είχαν τα πράγματα επιβεβαιώνοντας τις ανησυχίες του. Γνώριζε πως ο Jimin είχε κάποια συναισθήματα παραπάνω για την Έλλη, αλλά ήταν πάντα λογικό παιδί και δεν περίμενε να κάνει κάτι τόσο ανόητο που θα έβαζε σε κίνδυνο ολόκληρο το γκρουπ. Αν έπαιρνε αποβολή, οι BTS θα ήταν απλά τελειωμένοι. 

- Jimin, πρέπει να αρχίσεις να ελέγχεις λίγο τα νεύρα σου. Ξέρεις πόσες φορές θέλησα να χτυπήσω άτομα που προσπαθούσαν να μου κάνουν κακό; Με είδες να το κάνω ποτέ; Τα πάντα είναι θέμα αυτοσυγκράτησης. 

- Το ξέρω...

- Αφού το ξέρεις γιατί πας και μπλέκεις σε τέτοιες καταστάσεις; Τι θα γινόταν αν έπαιρνες αποβολή, μου λες; Δεν θα μπορούσαμε με καμία κυβέρνηση να πάρουμε μέρος στον διαγωνισμό-

- Αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία; Ο διαγωνισμός;

τον έκοψε και ο Namjoon συνοφρυώθηκε. 

- Σημασία έχει η υγεία σου την οποία εσύ ο ίδιος δεν φαίνεται να την σκέφτεσαι ιδιαίτερα και μετά οι BTS. Να σου θυμίσω πως εξαρχής είπαμε πως θα κάναμε τα πάντα για το γκρουπ μας και για τα πιο αδύναμα παιδιά στο σχολείο. 

Ο Jimin δεν μίλησε. Δεν έμοιαζε σίγουρος πια για τίποτα. Περισσότερο από τον διαγωνισμό, περισσότερο και από τους ίδιους τους BTS, τον ένοιαζε Έλλη. 

Μετά από μερικές συμβουλές του Namjoon για το πως να είναι πιο προσεκτικός και να μη δημιουργεί προβλήματα, έφυγαν από την καφετέρια σκεπτικοί και οι δύο.

Όλο το απόγευμά του ο Jimin το πέρασε κάνοντας γυμναστική για να ξεδώσει κάπου. Είχε καταλάβει πόσο άδικος ήταν ο τρόπος που μίλησε στην Έλλη και ήθελε να επανορθώσει. Τελευταία έμοιαζε να τα κάνει όλα χάλια. Κάθε του κίνηση ήταν συναισθηματικά φορτισμένη και απλά έφερνε την καταστροφή.

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now