Seungri

809 106 34
                                    

Τη Δευτέρα η Έλλη δεν είχε καθόλου όρεξη να πάει στο σχολείο. Ένα κακό προαίσθημα είχε ριζώσει μέσα της και δεν μπορούσε να το βγάλει με τίποτα. Το μόνο που την παρηγορούσε ήταν πως θα έβλεπε και πάλι τους φίλους της, έτσι με βαριά καρδιά μπήκε στο κεντρικό κτήριο. Παρόλο που ήταν στην Κορέα πλέον, αυτό το έντονο συναίσθημα αντιπάθειας για τα μαθήματα και το πρωινό ξύπνημα είχε μείνει ολόιδιο.

Πέρασε από το ντουλάπι της, για να πάρει τα μαθήματα της πρώτης ώρας και αμέσως μετά, ανέβηκε τα σκαλιά για την αίθουσα διδασκαλίας. Ο Taehyung δεν είχε έρθει ακόμα έτσι έμεινε αμίλητη περιμένοντας να αρχίσει το μάθημα.

- Καλημέρα!

άκουσε τη γνώριμη φωνή του να την χαιρετά και εκείνη του το ανταπέδωσε.

Από τα υπόλοιπα κορίτσια που βρισκόντουσαν στην τάξη ακούστηκαν μερικά σιγομουρμουρίσματα και ο Taehyung γύρισε να τις χαιρετίσει και αυτές, έχοντας ένα μεγάλο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη του. Εκείνες μετά γελούσαν και έκρυβαν τα πρόσωπά τους από ντροπή.

- Άργησα λίγο σήμερα. Είχα ξεχάσει εντελώς να κάνω τις ασκήσεις και τις πρόλαβα τελευταία στιγμή.

- Σοβαρά; Εγώ παιδεύτηκα πάρα πολύ για να τις λύσω και τελικά τις έδωσα στην κολλητή μου, από την Ελλάδα, που το χει με αυτά, γιατί μόνη μου δεν...

- Χαχαχαχα όπου χρειάζεσαι βοήθεια μπορείς να μου λες. Είμαι εξίσου καλός με οτιδίποτε έχει σχέση με αριθμούς.

- Υπάρχει κάτι στο οποίο να μην είσαι καλός;

- Χμμ.... νομίζω πως όχι!

Γέλασαν και οι δύο μαζί, με τη ''μετριοφροσύνη'' του Taehyung.

Το μάθημα ξεκίνησε και τέλειωσε χωρίς να το πάρουν χαμπάρι. Μόλις χτύπησε το κουδούνι για διάλειμμα, όλα τα παιδιά βγήκαν έξω. Η Έλλη, καθώς μάζευε τα πράγματά της, είδε ένα χαρτάκι να προσγειώνεται μπροστά της. Το κοίταξε εξεταστικά και αμέσως το άνοιξε και διάβασε προσεκτικά το σημείωμα.

"Έλα στην ταράτσα, πρέπει να σου μιλήσω. Μόνη σου. Είναι σημαντικό.

Seungri"

Αμέσως γύρισε να κοιτάξει προς το μέρος όπου καθόταν ο συμμαθητής της, αλλά είδε πως είχε ήδη βγει έξω, οπότε σηκώθηκε απότομα από την καρέκλα της.

- Τι έγινε;

τη ρώτησε με ένα βλέμμα απορίας ο Taehyung.

- Τίποτα. Πάω έξω. Α, αν δεις και αργώ πάρε με τηλέφωνο, εντάξει;

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now