Jisup

586 90 69
                                    

- Έλλη, παιδί μου, είσαι καλά;

Δεν μπήκε καν στον κόπο να απαντήσει στην ερώτηση της μητέρας της, η οποία είχε έναν ανησυχητικό τόνο.

Είχαν περάσει δύο ημέρες μόνο από την γιορτή και η ψυχολογία της δεν έλεγε να φτιάξει. Έλαβε μερικά μηνύματα από τον Jimin τα οποία και άφησε αναπάντητα και επιχείρησε να στείλει κάτι στην Jisup, αλλά τι θα ήταν αυτό; Ποιες λέξεις θα ήταν οι κατάλληλες.

Είχε τόσο μεγάλη ανάγκη να μιλήσει στη Raesoup αλλά φοβόταν τόσο πολύ. Για την ακρίβεια ένιωθε πως ήταν το μόνο άτομο που ήθελε πραγματικά να δει αυτή τη στιγμή. Της έλειπε αφάνταστα αυτή η υπέροχη σχέση που είχαν καταφέρει να χτίσουν μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και το γεγονός ότι μπορούσε να της πει τα πάντα- σχεδόν. Τώρα απλά ένοιωθε πως δεν είχε κανέναν και οι γονείς της δεν υπήρχε περίπτωση να την καταλαβαιναν.

- Ναι.

απάντησε τελικά στη μητέρα της που είχε εισβάλει πλέον στο δωμάτιό της.

- Έλλη, εγώ σε έχω γεννήσει. Ξέρω πότε μου λες ψέματα και πότε αλήθεια. Αν δεν θες να μου πεις τι έγινε το καταλαβαίνω αλλα ανησυχώ πολύ μωρό μου, έλα λίγο στη θέση μου. Δεν τρως καλά και είσαι όλη μέρα κλεισμένη μέσα στο δωμάτιο. Έγινε κάτι με τα παιδιά.

- Μαμά, σε παρακαλώ. Δεν έχω όρεξη να το συζητήσω ακόμα.

- Εντάξει, αλλά αν συνεχίσεις να είσαι έτσι θα με κάνεις να λάβω διαφορετικά μέτρα. Όταν νιώσεις καλύτερα θα 'μαι εδώ για να σε ακούσω.

της άφησε ένα στοργικό φιλί στο μέτωπο και απογοητευμένη αποχώρησε από τον προσωπικό χώρο της κόρης της.

Ο αδερφός της είχε επιχειρήσει να της βγάλει κάποια κουβέντα χτες όμως δεν τα κατάφερε ούτε εκείνος.

"Θεέ μου! Γιατί έγιναν έτσι τα πράγματα; Πάνω που όλα ήταν καλά γιατί να συμβεί αυτό; μου λείπει η ειρωνεία που κουβαλούσα στην αρχή. Θέλω να πάω πίσω! Να επιστρέψω στην Ελλάδα" κλαψουρισε και πίεσε τον εαυτό της να μην κλάψει κάνοντας επανάληψη το όλο σκηνικό της χριστουγεννιάτικης γιορτής.

Το κινητό της χτύπησε. Άλλο ένα μήνυμα από τον Jimin.

Jimin: Τουλάχιστον απάντησέ μου για να δω αν είσαι καλά.

Δεν είχε σκοπό να απαντήσει. Όχι ακόμα τουλάχιστον. Τι να του έλεγε και εκείνου δηλαδή; Ότι είναι μια χαρα; Αφού δεν ήταν.

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now