Seungri

468 58 14
                                    

Όταν έκλεισε η πόρτα, ο Seungri και η Έλλη έμειναν πίσω κόκκαλομενοι. Τίποτα δεν ακουγόταν. Αυτό κράτησε για μερικά δεύτερα που φάνταζαν αιώνες.

- Είσαι καλά;

ρώτησε κοιτώντας την κατάματα και ακούμπησε απαλά τα χέρια του στα μάγουλά της.

Τα μάτια του ήταν θλιμμένα.

Η Έλλη του έπιασε τα χέρια και τα κατέβασε από το πρόσωπό της χωρίς να σταματήσει να τα κρατάει ή να χάσει την οπτική τους επαφή.

- Εσύ είσαι καλά;

Εκείνος χαμογέλασε στραβά και την έφερε κοντά του για να την αγκαλιάσει.

Βρέθηκαν να κάθονται στο κρεβάτι του. Τέτοιο παράπονο τον είχε πιάσει που της τα είπε όλα. Από τη πρώτη στιγμή που βρέθηκε με υποτροφία σε εκείνο το σχολείο, ο,τι του είχε συμβεί, ο,τι του είχαν κάνει, δεν άφησε τίποτα. Που και που δακρυζε ενώ άλλοτε έκλαιγε. Μα ήταν κλάμα περίεργο, χωρίς λυγμούς.

Η Έλλη τον άκουγε προσεκτικά και προσπαθούσε να μη κλάψει και εκεινη καθώς της μιλούσε. Γιατι είναι τόσο σκληρά τα παιδιά;

Της είπε πως μπήκε στους BigBang. Πως πρωτομίλησε με τον απόμακρο Jiyong για μια σειρά που έτυχε να παρακολουθούν και οι δύο αλλά είχε αλλάξει ώρα και ο Seungri τον ενημέρωσε για να μην τη χάσει. Έγιναν αχώριστοι χωρίς να το καταλάβουν και ο GD τον πρόσεχε και τον αγαπούσε πολύ. Δεν άφησε ποτέ ξανά κανέναν να πει το οτιδήποτε κακό για εκείνον. Δεν επέτρεψε σε κανέναν να τον πληγώσει. Τον είχε σαν μικρό αδερφό και ας μη το έλεγε ποτέ.

Όταν ηρέμησε, πήρε μια βαθιά ανάσα και κοίταξε την Έλλη στα μάτια.

- Όλα αυτά, πριν έρθεις εσύ.

- Εξαιτίας μου θες να πεις.

προσπάθησε να αστειευτεί εκείνη για να ελαφρύνει το κλήμα.

Ο Seungri της χαμογέλασε.

- Αν συνέχιζα έτσι, στη μετέπειτα ζωή μου θα γινόμουν κάτι που πιθανότατα δεν θα μου άρεζε. Έλλη, χωρίς να το καταλαβαίνεις και χωρίς να καταβάλλεις ούτε μια προσπάθεια να με αλλάξεις, με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Αυτό είναι που με τρελαίνει πραγματικά επάνω σου.

Τα μάγουλά της πήραν ένα ροδαλο χρώμα πράγμα που έκανε τον Seungri να γελάσει.

Την πλησίασε και τη φίλησε πεταχτά στο στομα. Αμέσως μετά την αγκάλιασε.

- Έλλη, το ξέρεις ότι από εδώ και πέρα τίποτα δεν θα είναι το ίδιο.

Πόσες φορές το είχε ακούσει αυτό το πράγμα από τη στιγμή που είχε έρθει σε αυτή τη χώρα. Πότε δεν ήταν τίποτα το ίδιο. Το είχε καταλάβει για τα καλά αυτό.

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now