BTS

380 72 19
                                    

- Είστε εντάξει παιδιά;

ρώτησε παραξενεμένος ο Taehyung βλέποντας τον Jimin με την Έλλη να συζητούν χαλαρά μέσα στη τάξη, λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι για μάθημα.

- Ναι, γιατί να μην είμαστε; 

έκανε η Έλλη και ο Taehyung ανασηκώνοντας απλώς τους ώμους του και σκεπτόμενος κάτι του στυλ "Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με αυτούς τους δύο", κάθισε στη θέση του. 

Γενικά ήταν μια από τις καλές μέρες και πέρασε αρκετά ευχάριστα. Η Έλλη παρατήρησε πως ο Seungri δεν είχε έρθει στο μάθημα. Στο τέλος θα έμενε στην ίδια τάξη με τις τόσες απουσίες που είχε κάνει. Κάπου προς τις τελευταίες ώρες έκανε την εμφάνισή του για να δώσει το παρόν. Αργότερα έμαθε πως δεν απουσίαζε, απλά έκανε πρόβες με τους BigBang.

- Πρέπει να αρχίσουμε σιγά σιγά να βάζουμε σε δράση το σχέδιο της αποβολής. 

είπε σοβαρά ο Namjoon την ώρα που καθόντουσαν όλοι μαζί στο προαύλιο. 

- Τον Seungri τελικά ή τον GD;

ρώτησε ο Jungkook και για μια στιγμή ο αρχηγός τους έμοιαζε να το σκέφτεται. 

- Δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να είναι ο Seungri ύστερα απ' ότι έγινε με τον Jimin. Αυτό θα κινήσει υποψίες. 

Αυτό προκάλεσε γενικά μερικές εντάσεις. 

- Ή θα μπορούσαμε απλά να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με αυτό; 

έκανε ο Yoongi ρουφώντας μια γουλιά από τον χυμό του.

- Τι λες;

- Σκεφτείτε. Σπαταλάμε άδικα τόσο χρόνο για να κάνουμε κακό σε κάποιος ενώ ο γενικός στόχος μας είναι το καλό. Απλά λέω πως ίσως θα ήταν καλύτερα αν δεν ταράζαμε άλλο τα πνεύματα. Έδωσες μια υπόσχεση Namjoon. Αν και ήταν κάτω από τέτοιες συνθήκες, δεν παύει να είναι υπόσχεση. Και εσύ πάντα τυρρείς τις υποσχέσεις σου.

- Yoongi αυτό δεν έχει να κάνει με την υπόσχεση που έδωσε ο hyung στον G-Dragon... αναγκάστηκε να το κάνει.

έσπευσε να σχολιάσει ο Jimin.

- Όπως και να 'χει, εγώ αυτό που λέω είναι πως δεν θέλω να συμμετέχω σε κομπίνα. Υποτίθεται κάνουμε κάτι για καλό. Αλήθεια Namjoon, για ποιου το καλό το κάνεις στην πραγματικότητα;

Ο Yoongi τώρα έμοιαζε τόσο ψυχρός με το ανέκφραστο βλέμμα που είχε πάρει. Ποτέ κανείς δεν τον είχε ακούσει να λέει τέτοιες κουβέντες και μάλιστα με τόση άνεση, σε κάποιον μεγαλύτερό του. Ιδικά στον Namjoon.

BigBang vs BTSTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon