*Seungri*

439 85 18
                                    

Ένα μικρό flashback για να δούμε και λίγο πως αντέδρασε ο Seungri σε όλα αυτά~
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Πρώτη φορά στη ζωή του ο Seungri ένοιωσε άγχος για δημόσια εμφάνιση. Μπορεί να έφταιγε που θα τον κοιτούσαν πολλά μάτια αν και υπήρχαν φορές που τον κοιτούσαν ακόμα περισσότερα. Αλλά αυτός ενδιαφερόταν μόνο για δύο...

Με το που έκανε ο διευθυντής Kim την προκαθορισμένη ανακοίνωση, βγήκαν πρώτοι πάνω στην σκηνή. Έδωσαν για ακόμα μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό με το δυναμικό μπιτάκι στο τραγούδι τους. Τα παιδιά ούρλιαζαν υστερικά από κάτω και τραβούσαν βίντεο. Όλο το άγχος είχε εξαφανιστεί από επάνω του και φωνή του παίζει να ακουγόταν πιο ωραία από ποτέ.

Τελείωσαν και πήραν θέση οι BTS. Ήταν αρκετά καλοί αν όχι το ίδιο με τους BigBang. Ο Seungri δύσκολα ξεκόλλησε τα μάτια του πάνω από την Έλλη. Τον πονούσε τόσο πολύ που δεν μπορούσε να της μιλήσει. Είχε περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που βρέθηκαν οι δυο τους. Ήθελε να της πει κάτι, να την πειράξει και μετά εκείνη να του απαντήσει εκνευρισμένη ή έστω να μοιραστεί ένα μεσημεριανό μαζί της. Ο Daesung που και που τον σκουντούσε για να μη φανεί πως κοιτούσε συνεχώς προς το μέρος της. Και ο G-Dragon είχε παρατηρήσει κάτι όμως δεν είπε τίποτα, όχι γιατί δεν μπορούσε, αλλά γιατί ήξερε πολύ καλά πως αν είχε σφιχτά τον Seungri σύντομα θα του περνούσε όλο αυτό το άλογο πάθος.

Υπήρχε αγωνία στο κοινό μέχρι που ο διευθυντής βγήκε να ανακοινώσει τα αποτέλεσμα. Όλοι οι BigBang φαίνονταν σίγουροι πως αυτοί ήταν οι νικητές αν και μέσα τους έβραζαν. Εξάλλου πάντα αυτοί ήταν.

Κάποιες κοπέλες τους πλησίασαν και μία από αυτές άρχισε να μιλάει με τον Seungri.

- Ήσασταν φοβεροί! Μου άρεσε πάρα πολύ το κομμάτι σας.

- Ευχαριστούμε.

απάντησε και χαμογέλασε, ελπίζοντας να τον κοιτούσε η Έλλη εκείνη τη στιγμή.

Δεν μπορούσε να αρνηθεί πως την είχε πατήσει άσχημα μαζί της. Ήταν υπερβολικά πολύ αργά πλέον για να λέει και στον εαυτό του ψέματα.

~ ☆ ~

Και έπειτα ήρθε εκείνη η στιγμή που οι BTS βγήκαν νικητές. Εκείνη η μαύρη στιγμή για όλα τα μέλη των BigBang και ένα παραπάνω για τον Seungri, ο οποίος μόλις γύρισε το κεφάλι του για να τους κοιτάξει, όπως και όλοι οι άλλοι, ένιωσε την καρδιά του να σπάει σε χιλιάδες μικρά κομμάτια. Αν και δεν ήταν πολύ κοντά, μπορούσε να δει πεντακάθαρα πως είχαν ενωθεί τα χείλη τους, το πάθος που έβγαζε ο Jimin καθώς φιλούσε την Έλλη και πως εκείνη παραδόθηκε, όπως είχε κάνει πριν λίγο καιρό και με τον ίδιο.

BigBang vs BTSWo Geschichten leben. Entdecke jetzt