Christmas Celebration pt3

626 94 54
                                    

- ...πιστεύω πως έχετε όλοι αγωνία σχετικά με το ποιο από τα δύο συγκροτήματα έχει κερδίσει σωστά;

συνέχισε ο διευθυντής Kim κάνοντας τους μαθητές να φουντώνουν όλο και περισσότερο.

- Ναιιι!

φώναξαν όλοι με μια φωνή.

- Ε λοιπόν, με βάση τη δική σας καθαρά ψηφοφορία σας ανακοινώνω πως οι BigBang πήραν το 49% των ψήφων σας ενώ οι BTS προηγήθηκαν με το 51%.

- ΑΑΑΑΑΑ!!!

Όλοι άρχισαν να τσιρίζουν σαν υστερικοί είτε γιατί χαιρόντουσαν είτε γιατί απογοητεύτηκαν με τα αποτελέσματα. Ο G-Dragon δεν μπορούσε να πιστέψει στα αφτιά του, αυτό που είχε ακούσει μόλις πριν από μερικά δευτερόλεπτα. Πώς ήταν δυνατόν να είχαν προηγηθεί οι BTS; Πόσοι προδότες υπήρχαν τελικά ανάμεσά τους. Το βλέμμα του σκοτείνιασε και καρφώθηκε επάνω στον Namjoon.

Από την πλευρά των BTS, ούτε αυτοί μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους. Ο Hoseok μάλιστα είχε συγκινηθεί τόσο πολύ βλέποντας πως η σκληρή δουλειά τους απέφερε τελικά καρπούς, που σχεδόν άρχισε να κλαίει.

Ενώ όλοι οι υπόλοιποι τσίριζαν, χοροπηδούσαν και αγκάλιαζαν ο ένας τον άλλο, ο Jimin απελευθερώθηκε από το χέρι της Jisup, που φώναζε υστερικά (όπως και τα υπόλοιπα παιδιά φυσικά), και άρχισε να αγκαλιάζει τον Jungkook που ήταν επίσης κοντά του εκείνη τη στιγμή. Καθώς τον αγκάλιαζε, μέσα σε όλον αυτό τον πανικό, παρατήρησε την Έλλη. Του έμοιαζε πως έλαμπε ολόκληρη από ευτυχία. Χωρίς να το καταλάβει, τα πόδια του τον οδήγησαν γρήγορα κοντά της. Την τράβηξε ελαφρώς για να του δώσει την προσοχή της και αμέσως μετά από αυτό, την σήκωσε στην αγκαλιά του και την στριφογύρισε μια φορά. Εκείνη είχε περάσει τα χέρια της γύρο από τον λαιμό του, πράγμα που θα έκανε στον καθένα εκείνη τη στιγμή ευτυχίας. Με το που την άφησε κάτω, έσκυψε και την φίλησε απαλά στο στόμα.

Όλα αυτά έγιναν σε κλάσματα του δευτερολέπτου, που για την Έλλη έμοιαζαν αιώνες ολόκληροι. Και ξαφνικά τα πάντα γύρο τους σταμάτησαν. Τίποτα δεν σάλευε, τίποτα δεν κινούνταν. Λες και στον χώρο εκείνη τη στιγμή υπήρχαν μόνο αυτοί οι δυο. 

- Jimin; Jimin oppa;;

Αυτή η σπαρακτική φωνή έμελλε να τους απομακρύνει απότομα.

Η Έλλη τραβήχτηκε και πηγαίνοντας προς τα πίσω, έπεσε επάνω στον Yoongi. Θα έχανε την ισορροπία της, όμως εκείνος την κράτησε γερά.

Το πρόσωπο της Jisup είχε γίνει κατακόκκινο και από τα μικρά σχιστά της μάτια είχαν αρχίσει να προβάλουν μερικά δάκρυα, έτοιμα να πέσουν. Άρχισε να τρέχει σκουντώντας τον κόσμο, για να περάσει ανάμεσά τους και να βγει έξω.

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now