Uee

520 85 36
                                    

Ακόμα και όταν έφτασαν ο καθένας στο σπίτι του, η ψυχολογία τους είχε γίνει τόσο χάλια που δεν μπορούσαν να σκάσουν ούτε ένα χαμόγελο για τη μεγάλη τους νίκη. Είχαν περάσει δίχως δεύτερη επιλογή στους τελικούς. Όλος τους ο κόπος και η σκληρή δουλειά είχαν ανταμοιφθει... αλλά ποιος το έβλεπε έτσι.

Ο Yoongi με την Raesoup γυρνώντας στο σπίτι αντάλλαξαν μερικές κουβέντες άσχετες με το θέμα, όμως δεν είχαν όρεξη για τίποτα παραπάνω οπότε σταμάτησαν εκεί.

Για όλους ήταν κάπως έτσι. Εκτός απ' τον Taehyung που είχε να παρηγορήσει την μικρή αδερφή του. Δεν ήταν και πολύ δύσκολο για αυτόν. Η Jisup πέρασε το υπόλοιπο της ημέρας στην αγκαλιά του και εκείνος να της χαϊδεύει στοργικά τα μαλλιά. Ο ίδιος ήξερε πως η αντίδρασή της  δεν ήταν σωστή και προς το τέλος της βραδιάς επιχείρησε να το συζητήσουν και να βρουν ένα λίγο πιο διεξοδικο συμπέρασμα αλλά εκείνη ήταν τόσο κουρασμένη που απλά σταμάτησε τη συζήτηση και πήγα να κοιμηθεί -αν θα τα κατάφερνε. Τουλάχιστον ήξερε πως δεν ηθελε να μιλάει άλλο για αυτό. Τι ωραία Χριστούγεννα που έκανε φέτος...

Ο Hoseok από την άλλη επέστρεψε στο σπίτι του με την Uee. Είχαν κανονίσει να περάσουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα μαζί αλλά και εκείνος δεν είχε πολύ όρεξη.

- Μην είσαι έτσι μωρό μου, σε παρακαλώ!

εκανε παραπονιαρικα η κοπέλα του και κάθισε δίπλα του για να μπορεί να του χαρίσει μερικά φιλιά.

Εκείνος έτριψε ελαφρώς τον σβέρκο του και πιεσε τον εαυτό του να χαμογελάσει.

- Ξέρω πως δεν πρέπει να ειμαι έτσι αλλά όλη αυτή η κατάσταση με κούρασε λίγο.

- Τι μπορώ να κάνω για να σε ξεκουρασω;

ρώτησε περιπαικτικά και πέρασε τα χέρια της στους ώμους του ξεκινώντας ένα απαλό μασάζ.

- Uee;

- Τι είναι Hobi μου;

- Μ'αγαπάς καθόλου;

- Σε λατρεύω!

απάντησε και ξεκίνησε να τον φιλάει, απαλά στα χείλη.

Την όμορφη αυτή σκηνή ήρθε να διακόψει ο ήχος του τηλεφώνου της.

- Εχεις μήνυμα.

- Να δω.

Άγνωστος αριθμός:

"Θέλω να μου κάνεις μια χάρη"

- Ποιος είναι;

Η Uee άργησε να απαντήσει λίγο στην αρχή όμως αμέσως του έδειξε το κινητό της.

- Άγνωστος είναι ο Αριθμός. Μάλλον θα εκαναν κάποιο λάθος.

- Γιατί δεν πέρνεις τηλέφωνο πίσω να δεις ποιος είναι.

- Δεν είναι ανάγκη. Δε νομίζω πως θα μου ζητούσε κάνεις χάρη εξάλλου.

Σχεδόν πέταξε το κινητό της στο πάτωμα και έπεσε με φορά πάνω στον Hoseok ξεκινώντας να τον φιλάει και πάλι, χωρίς εκείνος να της αντιστέκεται και πολύ.

Πέρασαν την παραμονή των Χριστουγέννων μαζί όπως είχαν κανονίσει. Η οικογένεια του Hoseok συμπαθουσαν παρα πολύ την κοπέλα του. Η εικόνα που έδειχνε πάντα ήταν χαριτωμένη και ευγενική. Όταν τελείωσαν το βραδυνό ο πατέρας του Hoseok προσφέρθηκε να τη γυρίσει σπίτι της όμως εκείνη αρνήθηκε ευγενικά.

- Ευχαριστώ πολύ κύριε Jung, αλλά δεν θέλω να σας βάλω σε κόπο. Θα περάσει ο σοφέρ του πατέρα μου να με πάρει. Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο δείπνο. Δεν ξέρω ποιο απ' όλα τα φαγητά μου άρεσε πιο πολύ.

- Ωω να 'σαι καλά γλυκιά μου! Είναι πολύ τυχερός ο γιός μου που σε βρήκε.

της έκανε και καλά ψιθυριστά η μαμά του αγοριού της και γέλασαν μαζί.

Με το που μπήκε στο πολυτελές λευκό αμάξι που την περίμενε κάτω από το σπίτι, άνοιξε το κινητό της και πηγε στο περίεργο μήνυμα που της είχε έρθει. Πάτησε για να πάρει πίσω. Μάλλον ήξερε πολύ καλά ποιος ήταν.

- Uee.

- Ακούω. Τι χάρη θέλεις;

Η αντρική φωνή από την άλλη γραμμή απάντησε απευθείας.

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now