BTS

413 74 24
                                    

Την ίδια ημέρα η Uee μίλησε και με τον Hoseok. Του έδωσε κάποιες πολύ καλές δικαιολογίες για τη συμπεριφορά της και αρκετά πιστικές, καταφεύγοντας μέχρι και στο να κατηγορήσει τη Jisup για να μπορέσει να βγει λάδι, ο Hoseok όμως είχε ανοίξει μια και καλή τα μάτια του. Της ζήτησε με συνοπτικές διαδικασίες να χωρίσουν και εκείνη έβαλε τα κλάματα για να τον συγκινήσει και να τον κάνει να αλλάξει την "εν βρασμό" απόφασή του. Δεν τα κατάφερε.

~ ♡ ~

Τελευταία ώρα ο Jimin με την Έλλη προχωρούσαν μαζί προς το κλειστό γήπεδο του μπάσκετ, αφού είχαν περάσει από τα αποδυτήρια για να φορέσουν τις φόρμες τους. 

- Έλλη, νομίζω πως πρέπει να σου μάθω λίγο σωστό μπάσκετ για να σταματήσεις να γίνεσαι τόσο ρεζίλι κάθε φορά που πρέπει να παίξεις στη γυμναστική.

Η Έλλη του έριξε ένα δολοφονικό βλέμμα, ενώ εκείνος περπατούσε λίγο πιο μπροστά δήθεν ανέμελος.

- Εντάξει πλέι μέικερ της ομάδας του σχολείου! Αφού εσύ ξέρεις καλύτερα.

- Μην ανησυχείς κοινή θνητή, μπορώ να σου διδάξω όλα τα μυστικά!

Μια ελαφριά μπουνιά προσγειώθηκε στο μπράτσο του και αμέσως μετά άρχισαν και οι δύο να γελάνε. Ήταν τόσο μεγάλη ανακούφιση που έβλεπε επιτέλους τη σχέση της με τον Jimin να επιστρέφει στους φυσιολογικούς της ρυθμούς. Δεν μπορούσε καν να φανταστεί πως θα ήταν η υπόλοιπη χρονιά αν δεν έκαναν παρέα και υπήρχε όλη αυτή η αμηχανία. Φυσικά κανένας από τους δυο τους δεν μιλούσε για εκείνο το φιλί. Θα ήταν πάρα πολύ άβολο να γίνει συζήτηση για κάτι τέτοιο... προς το παρόν τουλάχιστον. 

Μόλις μπήκε μέσα στο γήπεδο ένιωσε το βλέμμα του Seungri να τη διαπερνά. Ένας κόμπος δέθηκε στην καρδιά της αλλά δεν έδωσε καμία απολύτως σημασία. Απλά συνέχισε να προχωρά μαζί με τον Jimin. 

Αφού έκαναν τις ασκήσεις προθέρμανσης, χωρίστηκαν σε ομάδες για να παίξουν μπάσκετ. Η Έλλη γλύτωσε αρκετές φορές από το να της έρθει η μπάλα κατακέφαλα. Η αλήθεια να λέγετε, τα αθλήματα δεν ήταν και το πιο δυνατό της σημείο. 

- Τώρα καταλαβαίνω γιατί μπήκες στη λέσχη της μουσικής. Γλίτωσες το λύκειό μας από μια βέβαιη αποτυχία στα τουρνουά!

σχολίασε περιπαιχτικά ο Jimin με το που χτύπησε το κουδούνι για το σχόλασμα και κατέβασε το μισό μπουκαλάκι με το νερό του.  

- Σε παρακαλώ σταμάτα να είσαι τόσο γλυκός! 

- Είναι σαν να ζητάς από το ποτάμι να σταματήσει να τρέχει.

BigBang vs BTSTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang