GD & RapMon pt1

954 131 8
                                    


- Μια φορά και έναν καιρό, ήταν ένα αγόρι το οποίο γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμερική, από μια αρκετά ευκατάστατη οικογένεια, η οποία είχε μια μεγάλη επιχείρηση στον Καναδά. Αυτό το αγόρι ονομαζόταν Kwon Ji Yong.

- Ο G-Dragon δηλαδή.

διέκοψε την αφήγηση της Raesoup ο Jimin, που είχε, μόλις, βγει μέσα από το ιατρείο.

Όλοι γύρισαν και τον κοίταξαν.

- Πως είναι ο Jungkook;

τον ρώτησαν ανήσυχα τα παιδιά.

- Είναι εντάξει. Τίποτα το πολύ σοβαρό. Ακόμα κοιμάται. Μόλις τελειώσουμε με το σχολείο, ο κ. Woo θα τον πάει με το αμάξι του στο νοσοκομείο για γενικές εξετάσεις.

- Ουφ...Δόξα τω Θεώ!

έκανε η Έλλη ανακουφισμένη.

- Αχα! Οπότε δε χρειάζεται να ανησυχείτε. Συνέχισε την ιστορία σου Raesoup, την προέτρεψε ο Jimin. Εγώ θα κάτσω εδώ.

είπε και στριμώχτηκε δίπλα στην Έλλη.

- Που είχα μείνει; Ααα ναι. Αυτό το αγόρι, λοιπόν, ονομαζόταν Kwon Ji Yong. Όταν η εταιρεία τους άρχισε να αποκτά παγκόσμια φήμη, οι γονείς του αποφάσισαν να ανοίξουν παραρτήματα παντού και να μεταφέρουν τη βάση τους στην Κορέα. Έτσι, μετακόμισαν στη Σεούλ και ο Kwon Ji Yong γράφτηκε σε αυτό το σχολείο. Όμως, επειδή δε γνώριζε καθόλου την Κορεάτικη γλώσσα, αντί για τρίτη γυμνασίου (που θα πήγαινε κανονικά), βρέθηκε στη πρώτη.

- Πωω, ευτυχώς που έκανα εντατικά μαθήματα Κορεάτικων, γιατί ούτε μια τάξη δε θα άντεχα να με γυρίσουν πίσω!

διέκοψε η Έλλη και τα παιδιά γέλασαν με το σχόλιό της.

- Παρόλα αυτά, η προφορά σου θέλει δουλειά ακόμα.

της είπε ο Yoongi μισογελώντας.

- Έτσι πιστεύω και εγώ.

συμφώνησε ο Jimin καθώς έβλεπε πως η καινούρια τους συμμαθήτριά τους είχε αρχίσει να κοκκινίζει.

- Να σας δω τώρα που θα κάνετε μαθήματα ελληνικών πόσο τέλεια θα τα προφέρεται, τους αντιγύρισε η Έλλη. Συγνώμη Raesoup, συνέχισε παρακαλώ.

- Χαχαχαχα εντάξει! Λοιπόν, καθώς ήρθε ο Ji Yong εδώ, τα παιδιά τον κορόϊδευαν για τις αμερικάνικες συνήθειές του, τον τρόπο συμπεριφοράς και ομιλίας του και γενικά ήταν τόσο συνεσταλμένος που όλοι τους έβρισκαν, κάθε φορά, όλο και περισσότερους λόγους για να τον πειράζουν.
Η πρώτη λέσχη στην οποία είχε γραφτεί ήταν αυτή του χορού. Μια μέρα, καθώς γυρνούσε από την προπόνηση, μερικά παιδιά απ' την τάξη του, του την είχαν στημένη και τον χτύπησαν τόσο πολύ που χρειάστηκε δύο εβδομάδες για να αναρρώσει. Κανένας από το σχολείο δεν είχε πάει να τον επισκεφθεί, ώσπου ένας συμμαθητής του πήγε να τον δει. Αυτός ονομαζόταν Kim Nam Joon.

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now