Big Bang

306 54 10
                                    

Ο Taeyang ήταν ο πρώτος που παρατήρησε τους BTS μέσα στον χώρο του Note. Αμέσως σκούντηξε τον GD ελαφρά στο μπράτσο και εκείνος γύρισε προς το μέρος του, πίνοντας μια γουλιά από το ποτό του. Ακολούθησε το βλέμμα του που σταμάτησε πάνω στον Namjoon και γέλασε. 

Στήριξε το ποτήρι του στο σταντ που είχαν κλείσει και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη κατευθύνθηκαν αργά προς το μέρος των BTS. 

Σταμάτησε σε απόσταση αναπνοής από τον Namjoon και χαμογέλασε σαρκαστικά, όπως πάντα. Εκείνος ανέκφραστος του μίλησε αρκετά δυνατά για να μη καλύπτει η μουσική τη φωνή του. 

- Τι θέλεις Jiyong; 

- Τι εννοείς; Μήπως είναι δικό σου τι κλαμπ και το 'χες κλείσει vip; Είχα την αίσθηση πως ο καθένας μπορεί να διασκεδάζει σε μέρη σαν και αυτά. 

- Γιατί ήρθες εδώ εννοώ; Απλά γύρνα πίσω στο τραπέζι σου και ας περάσουμε μια ήσυχη βραδιά χωρίς άλλα προβλήματα, τι λες; 

Ο G-Dragon γέλασε και αμέσως μετά σταμάτησε απότομα, γυρίζοντας και πάλι προς τον αρχηγό των BTS. 

 

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.


- Μου φαίνεται πραγματικά τόσο αστείο να ακούω τέτοια λόγια να βγαίνουν από το δικό σου στόμα Namjoon. Ειδικά αν σκεφτείς πως εσύ ήσουν αυτός που με προκάλεσε. Ναι, τότε ακουγόσουν τόσο... τόσο σίγουρος. 

- Κάναμε μια συμφωνία Jiyong. Εγώ τήρησα τους όρους σου δίκαια. Εσύ γιατί δεν το κάνεις; 

- Φυσικά και το κάνω. Υποσχέθηκα να μη σας πειράξει κανένας μας και έτσι έγινε. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο μέρος την συμφωνίας αθέτησα λοιπόν. 

Ο Namjoon έβλεπε πως με τον τρόπο του, ο GD, θα γύριζε τη συζήτηση σε σημείο που εκείνος ήθελε και σίγουρα θα γινόταν φασαρία. Το τελευταίο πράγμα που ήθελε ήταν να έχουν οι BTS και άλλα προβλήματα. 

- Κανένα απολύτως μέχρι τώρα, αλλά σε ξέρω. Ξέρω πολύ καλά τι είσαι και για να αποφύγουμε την οποιαδήποτε ατυχής στιγμή που θα μπορούσε να χαλάσει η συμφωνία μας, ας γυρίσει ο καθένας στη θέση του και ας κάνουμε πως δεν υπάρχει σε αυτό το μέρος. 

BigBang vs BTSDonde viven las historias. Descúbrelo ahora