Rap Monster

419 85 34
                                    

- Τι πράγμα;

έκανε ο Jungkook που συνήλθε πρώτος.

- Αυτό που άκουσες. Από σήμερα σταματάμε να λεγόμαστε BTS. Σταματάμε να υπάρχουμε. Το γκρουπ μας είναι παρελθόν.

- Δεν γίνεται αυτό! Δουλέψαμε όλοι πολύ σκληρά για να τα παρατήσουμε.

φώναξε ο Hoseok και κάποιες παρέες από τα διπλανά τραπέζια γύρισαν με έντονη περιέργεια προς το μέρος τους. 

Ο Namjoon κοίταξε με την άκρη του ματιού του τα παιδιά που είχαν ξεκινήσει να ρίχνουν την προσοχή επάνω τους και έκανε νόημα στην ομάδα του να μιλάνε πιο σιγά.

- Ακούστε, πριν από λίγο ενημέρωσα τον διευθυντή πως δεν θα πάρουμε μέρος στον διαγωνισμό. Όταν με ρώτησε το λόγο του απάντησα πως είναι παράδοση τα τελευταία να πηγαίνουν οι BigBang και αφού έχουν ήδη καλό παρουσιαστικό θα ήταν προτιμότερο για την εικόνα του σχολείο να στείλει αυτούς. 

- Τέλεια! Άρα μας έβγαλες μια και καλή από την ιδέα του διαγωνισμού!

σχολίασε γεμάτος ειρωνεία ο Yoongi και έβαλε άλλη μια μπουκιά από κοτόπουλο στο στόμα του. 

- Ακριβώς. Έτσι αφού ανακοινώσει ο διευθυντής Kim σήμερα πως αυτοί που θα μας εκπροσωπήσουν στον διαγωνισμό θα είναι οι BigBang όλο το ενδιαφέρον των παιδιών θα στραφεί πάνω τους και αυτοί στην ουσία δεν θα έχουν τον απαραίτητο χρόνο εξαιτίας της προετοιμασίας και της πίεσης που θα δεχτούν να ασχοληθούν με εμάς.

- Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω. Τι μας νοιάζει αν ασχολούνται ή όχι, αφού εμείς πλέον δεν είμαστε στον διαγωνισμό.

- Μη βιάζεσαι. Αφού λοιπόν δεν θα έχουν τον κατάλληλο χρόνο, εμείς θα μπορέσουμε να ετοιμαστούμε κρυφά και να βρούμε ένα παραθυράκι για να μπούμε πάλι μέσα.

απάντησε στην απορία του Jungkook αλλά και πάλι, κανείς δεν έμοιαζε να είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με την ιδέα αυτή. 

- Hyung... δεν θέλω να στο χαλάσω, αλλά πόσες πιθανότητες έχουμε να γίνει κάτι τέτοιο; 

σχολίασε με ρεαλιστικό τόνο στη φωνή του ο Yoongi.

- Το έχω σκεφτεί. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε και πάρα πολλές, αλλά δεν υπάρχει καμία άλλη λύση. Αν δεν κρατήσουμε την υπόσχεση απέναντι στον Jiyong δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα είμαστε αρτιμελής. Και πιστέψτε με, είναι καλύτερο να λειτουργήσουμε έτσι, παρά φανερά. Απλά σκεφτείτε πως μέχρι και την τελευταία στιγμή θα είμαστε με τον φόβο. Εγώ έσπασα το χέρι μου, αλλά τι θα γίνει αν ο Jimin ή ο Hoseok σπάσουν το πόδι τους ή πληγώσουν τη σπονδυλική τους στήλη και δεν μπορούν μετά να εκτελέσουν τη χορογραφία, ή χειρότερα, να τραυματιστεί κανείς τόσο σοβαρά που να αντιμετωπίζει προβλήματα ακόμα και στο μέλλον;

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now