BTS

404 77 4
                                    

- Namjoon sambe, είσαι καλά; 

ρώτησε η Έλλη βλέποντας τον αρχηγό τους κάπως πιο σκεπτικό απ' ότι ήταν συνήθως.

- Ναι. Απλά λίγο εξαντλημένος.

απάντησε εκείνος πιέζοντας τον εαυτό του να χαμογελάσει. 

Η Έλλη δεν τον πίστεψε και πολύ όμως αποφάσισε να μη τον πιέσει παραπάνω. 

- Θέλω να σου μιλήσω κάποια στιγμή.

ήταν το μόνο πράγμα που του είπε.

- Σχετικά με τι;

Το πρώτο πράγμα που πέρασε από το μυαλό του ήταν μήπως είχαν πέσει και στην αντίληψη της Έλλης σχετικά σχόλια με αυτά που είχε ακούσει στη βιβλιοθήκη. Δεν ήθελε να συμβεί κάτι τέτοιο. Γενικά κανένας τους δεν ήθελε να ακούσει τίποτα από αυτά μέχρι να σκεφτεί ο ίδιος τι θα κάνει.

- Με τη Jisup.

Η απάντησή της τον ανακούφισε πολύ περισσότερο απ' όσο περίμενε. 

- Έγινε κάτι; 

Ήταν το διάλειμμα της τελευταίας ώρας και η Έλλη είχε αποφασίσει να το περάσει με τον Namjoon γιατί αυτή την εβδομάδα είχε χαθεί κάπως, οπότε καθόντουσαν μέσα στην τάξη του, μαζί με μια άλλη παρέα αγοριών στα πίσω θρανία. 

- Μίλησα μαζί της.

- Και...; 

Η Έλλη του είπε ακριβώς τι είχε γίνει τη Δευτέρα, που μετά από το σχολείο βρέθηκε με τη Jisup. Ο Namjoon την άκουγε με προσοχή, όπως πάντα άλλωστε, αν και έπιανε το μυαλό του να ξεφεύγει που και που από αυτά που του έλεγε. 

- ...οπότε έλεγα μήπως της έδινες μια δεύτερη ευκαιρία.

Στην πραγματικότητα από τη πρώτη στιγμή ο Namjoon δεν είχε συμπαθήσει και πολύ τη μικρή αδερφή του Taehyung και μετά απ' όλα όσα είχαν γίνει δεν έμελλε παρά να είναι επιφυλακτικός. Πρώτη φορά λοιπόν δεν ήξερε τι να πει στην Έλλη. Ίσως τον είχε επηρεάσει πολύ περισσότερο απ' ότι νόμιζε η συζήτηση στη βιβλιοθήκη.

- Δεν ξέρω Έλλη, εγώ είμαι κάπως επιφυλακτικός και καλό θα ήταν να είσαι και εσύ. Δεν περάσαμε λίγα εξαιτίας της.

- Μα αν το καλοσκεφτείς δεν έφταιγε αυτή. Οι BigBang έτσι και αλλιώς θα έκαναν ότι κάναν είτε ήταν η Jisup, είτε όχι. Αντί να κατηγορήσεις λοιπόν αυτούς που έφταιγαν πραγματικά, γιατί κατηγορείς μόνο αυτή;

Ο Namjoon πρώτη φορά είχε ακούσει την Έλλη να μιλά πιο λογικά ακόμα και από τον ίδιο. Αυτό το κορίτσι είχε μεγάλη καρδιά τελικά.

BigBang vs BTSKde žijí příběhy. Začni objevovat