*Jin*

764 108 12
                                    

Όλο αυτό το διάστημα, η Raesoup είχε έρθει πολύ κοντά με τον Jin, λόγο της δουλειάς που είχαν με τις λέσχες τους. Μόλις τελείωναν ο Jin της έκανε παρέα και τη βοηθούσε να κρεμάσει τα πράγματα που της άφηναν ως αγγαρεία να κάνει. Ήταν πολύ καλός και οι τρόποι του ήταν φοβεροί.

Τον συμπαθούσε πάρα πολύ γιατί, σε αντίθεση με τα άλλα αγόρια που ήξερε, ήταν πολύ ώριμος για την ηλικία του και ήξερε πότε ήταν μια καλή στιγμή για πλάκα. Επίσης δεν την είχε φέρει ούτε μια φορά σε δύσκολη θέση και αυτό ήταν κάτι που εκτιμούσε πολύ.

Όταν είχε ανακοινώσει στην Έλλη ότι κάνουν παρέα όταν βρίσκονται στην αίθουσα των εκδηλώσεων, εκείνη γέλασε σκεπτόμενη την ημέρα που της είχε ζητήσει τη σοκολατόπιτά της.

- Είναι πολύ καλό παιδί!

Της είχε πει τότε η Raesoup και εκείνη δε διαφώνησε μαζί της, γιατί της είχε φερθεί πολύ ευγενικά, επίσης, τηρώντας την υπόσχεσή του με το γλυκό. Ούτε η Έλλη τον θεωρούσε επικίνδυνο ή κακό. Παράξενος μπορεί, αλλά με τίποτα κακός.

Ήταν Παρασκευή και είχαν χάσει την τρίτη και τέταρτη ώρα, για να ασχοληθούν με τη θεατρική παράσταση, τα παιδιά που ήταν στις λέσχες της ζωγραφικής και του θεάτρου. Διαταγή του διευθυντή Kim.

Μόλις χτύπησε το κουδούνι, για το μεσημεριανό διάλειμμα, όλοι βγήκαν έξω από την αίθουσα, ενώ η Raesoup έμεινε για να τελειώσει με τις κλασικές αγγαρείες. Ο Jin κάθισε να της παρέα, όπως πάντα, ασχέτως που πεινούσε.

- Ει, Rqesoup;

- Τι είναι sambe;

- Ποια είναι τα σχέδιά σου για μετά το σχολείο; Θέλω να πω, με τι σκέφτεσαι να ασχοληθείς, ως επάγγελμα;

τη ρώτησε περιτριγυρίζοντας ένα κομμάτι σπάγκου με τα χέρια του.

- Λοιπόν, θέλω να σπουδάσω στην καλύτερη σχολή καλών τεχνών, στην Ιαπωνία και να γίνω μια επιτυχημένη δασκάλα! Εσύ sambe;

- Χμμ...Θέλω να γίνω ηθοποιός, αλλά δε ξέρω αν θα τα καταφέρω.

- Γιατί όχι; Παίζεις πολύ καλά τον ρόλο σου εδώ.

- Ναι, το ξέρω, αλλά το να παίξω σε κάποιο δράμα μου φαίνεται ακατόρθωτο!

Η Raesoup παράτησε τη δουλειά που έκανε εκείνη τη στιγμή και γύρισε να το κοιτάξει. Τώρα έμοιαζε πολύ σοβαρή.

- Έχεις πάει ποτέ να κάνεις οντισιόν για σειρά ή ταινία;

- Όχι.

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now