Jimin

582 95 18
                                    

~ 2 ημέρες πριν τη γιορτή ~

Μόνο άγχος μπορούσε κάνεις να δει στα πρόσωπα της ομάδας των BTS. Ακόμα και ο Namjoon που ήξερε πως έπρεπε να είναι ήρεμος, δεν μπορούσε να κρύψει μια ελαφριά νευρικότητα που τον είχε περικλείσει από μέρες.

- Άλλη μια φορά!

- Μα έχουμε κάνει την πρόβα ήδη 11 φορές. Έχω αρχίσει να μην αισθάνομαι τα πόδια μου...

παραπονέθηκε ο Yoongi όμως σταμάτησε αμέσως μόλις παρατήρησε το άγριο βλέμμα του αρχηγού του.

Η αλήθεια είναι πως είχαν ρίξει όλο το βάρος στις πρόβες και ήταν πολύ πιο δύσκολο για τον Jungkook, τον Yoongi και τον Jimin, οι οποίοι δέχονταν πίεση και από την ομάδα του μπάσκετ. Παρόλα αυτά κάνεις δεν έμοιαζε κουρασμένος. Όλοι έδιναν τον καλύτερο εαυτό τους γιατί είχαν βάλει στόχο τη νίκη. Και η νίκη ήθελε θυσίες. Ψυχικές αλλά και σωματικές.

Η Έλλη ωστόσο είχε ψυχραθεί κάπως με τον Jimin. Εκείνος της μιλούσε όπως και πριν αλλά αυτή κρατούσε μια απόσταση, ειδικά όταν ήταν κοντά η Jisup. Ούτε με την Raesoup μιλούσε άνετα όπως πριν. Αυτές οι δυο μαζί με την Uee έμοιαζαν να τα πηγαίνουν πολύ καλά τελευταία. Σκεφτόταν πως δεν υπήρχε χορός για εκείνη και έτσι απέρριπτε τις συνεχόμενες προτάσεις της Raesoup, να πάει μαζί τους για βόλτες, ψώνια, καραοκε και τα σχετικά. Το χειρότερο απ όλα όμως ήταν ο Seungri. Ήταν αυτό που τριγύριζε περισσότερο στο μυαλό της. Δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε κάνει λάθος και έχανε σιγά σιγά ένα από τα πλέον σημαντικά πρόσωπα για τη ζωή της.

- Έλλη, περίμενε μια στιγμή!

Η φωνή του Jimin έκανε αντίλαλο στη σχεδόν κενή αίθουσα χορού και σταμάτησε τα βήματά της.

- Ας πάμε μια βόλτα πριν επιστρέψουμε σπίτι.

- Ναι αμέ, πάμε όλοι μαζί.

- Βασικά....ας πάμε μονο οι δυο μας.

είπε και χαμογέλασε άνετα.

Η Έλλη ένιωσε το βλέμμα της Jisup να της καίει το δέρμα καθώς την κοιτούσε από λίγα μέτρα μακριά. Μα γιατί έκανε μια τέτοια πρόταση μπροστά και σε άλλους ο Jimin; Παρόλα αυτά τα υπόλοιπα μέλη δεν έδειξαν ξαφνιασμενα και συνέχισαν απλά να μαζεύουν τα πράγματά τους. Και γιατί να δείξουν; Στο κάτω κάτω όλοι έβγαιναν αναμεταξύ τους τέτοιες βόλτες. Μήπως ήταν λίγες οι φορές που η Έλλη έκανε ατελείωτους περιπάτους με τον Jungkook τα απογεύματα;

- Κ-καλύτερα κάποια άλλη στιγμή. Δεν έχω πολύ όρεξη σήμερα και μάλλον με χρειάζονται στο σπίτι τώρα που το ξανασκέφτομαι.

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now